Shaaban har fått konkrete tilbud

 

Raami Shaaban
Foto: JANERIK HENRIKSSON / SCANPIX / KOD 10010

 

FFKs keeper, Rami Shaaban, er i vinden som aldri tidligere. Tidligere i uken vant han for andre gang på to år prisen som "beste keeper" i Sverige, og han var også nominert til Kniksen-prisen i høst.

Gjennom flere måneder har det vært spekulert i om Shaaban, som har kontrakt med FFK ut neste sesong, kommer til å bli i Fredrikstad eller ei.

 

33-åringen har sagt at han ønsker seg til Sverige, der han har en sønn, og har nylig lagt ut leiligheten sin for salg i Fredrikstad.

Kan være på vei til Sverige

Lenge har flere klubber signalisert sin interesse for Shaaban, men FFK og keepern selv har ikke hatt konkrete innspill å forholde seg til.

Nå sier imidlertid Shaaban selv til Aftonbladet at han har fått konkrete tilbud fra flere klubber, men han vil ikke si hvilke.

- Det finns flere, men jeg sier ikke hvilke klubber dette dreier seg om, sier han til Aftonbladet.

- Må vurdere hva som er best for fremtiden min

Det er den tidligere proffspilleren Martin Dahlin som er Shaabans agent. 

Rami Shaaban, er en svært populær spiller i Sverige og har gjort en rekke gode kamper på landslaget, og til Dahlins kontor har det kommet en flere henvendelser.

Det er ikke lenger kun IFK Göteborg som er liebhaber til Shaaban.

- Jeg har fått flere konkrete tilbud fra svenske klubber, og jeg har sagt til min agent at jeg ikke vil høre noe før det er helt konkrete forslag å ta stilling til, sier Rami Shaaban selv.

Han utelukker ikke spill i Allsvenskan, og har tidligere i høst heller ikke utelukket videre spill for FFK eller andre klubber utenfor Sverige og Norge.

- Jeg får ta stilling til det når jeg vet eksakt hvilke tilbud som finnes. Det jeg må vurdere er hva som er best for meg og min framtid. Det er vanskelig å si hva som veier for og imot, sier han til Aftonbladet.