Seks trenere høyaktuelle for FFK

Seks trenere er aktuelle for å ta over hovedtrenerjobben i FFK etter Knut Torbjørn Eggen. Onsdag fortsetter jakten.

Morgan Andersen
Foto: Heiko Junge / Scanpix

Det bekrefter en ellers ordknapp Morgan Andersen 2. juledag.

Mange rykter

- Det har ikke vært gjort noe med dette nå i jula, men vi fortsetter med en gang vi er tilbake på jobb igjen. Det som er sikkert er at vi har seks navn på blokka, men hvem de seks er - det vil jeg ikke si, sier administrerende direktør i FFK, Morgan Andersen til NRK Østfold.

Det var rett etter klokken 1700 17.desember at Knut Torbjørn Eggen kunngjorde at han trekker seg som hovedtrener i FFK. Årsaken var stridigheter rundt organiseringen av det sportslige ansvaret i klubben.

Lenge har det versert diverse rykter om Eggens etterfølger, men FFK-lederen vil ikke kommentere noen av disse navnene. 

Ikke nærmere avklaring

Nils Johan Semb, Espen Olafssen, Jørn Andersen og danske Ove Christensen er bare noen av navnene som har blitt linket til den ledige stillingen.

- Nærmer det seg en avklaring, Morgan Andersen?

- Vi har som sagt ikke sett så mye på dette i jula, så vi er ikke noe nærmere nå enn det vi var for noen dager siden. Og akkurat nå er det helt umulig for meg å svare på når den nye treneren vil være på plass, sier han.

- FFK har ikke kontaktet meg

Tidligere FFK-spiller Jørn Andersen hevder at han ikke har blitt kontaktet av FFK-ledelsen i forhold til trenerstillingen.

- Ingen i FFK har kontaktet meg, nei, sier han.

- Hvordan ser du i så fall på en eventuell retur til norsk fotball og Fredrikstad?

- Akkurat det vil jeg ikke kommentere før et eventuelt tilbud kommer. Og foreløpig har ikke et slikt tilbud dukket opp, sier han til NRK Østfold.