– Jeg håper ikke dere har målet på film

Sarpsborg 08 vant 2–1 over Sandnes Ulf på La Manga.

Sarpsborg-Sandnes Ulf

Gudmundur Thorarinsson slo Sean McDermott i en duell og utlignet for Sarpsborg 08.

Foto: Sebastian Nordli/NRK

  • Sarpsborg 08- Sandnes Ulf 2–1

Sarpsborg 08 tok sin andre seier på La Manga mot Sandnes Ulf mandag. Kampen startet tungt for sarpingene, og allerede etter 15 minutter tok Sandnes Ulf ledelsen.

Sarpsborg-keeper Duwayne Kerr fikk et vanskelig tilbakespill, som han sendte videre rett i beina på Anel Raskaj. Han spilte gjennom Ole Kristian Langås, som scoret sikkert alene med jamaicanske Kerr.

Lyver på seg heading

Etter 30 minutter slo Gudmundur Thorarinsson og Sarpsborg 08 tilbake. Etter et innlegg fra Thorarinn Valdimarsson mistet Sandnes Ulf-keeper Sean McDermott ballen og «Gudi» styrte ballen i mål med hodet - eller brystet.

– Det var en fantastisk heading! Neida, det var bare flaks. Jeg bestemte meg for å fullføre løpet mitt og presse keeperen. Heldigvis for oss mistet han kontrollen på ballen, og den traff meg i brystet. Det viser bare hvor viktig det er å presse keeperen, sier Thorarinsson til NRK.no.

Hvorfor feiret du med å peke deg selv mot hodet?

– De andre på laget tuller med meg og sier at jeg ikke klarer å heade. Men jeg har jobbet med å bli bedre, så jeg pekte mot hodet for å vise dem at jeg klarer. Det er i hvert fall det jeg skal fortelle dem i kveld, så jeg håper at dere ikke har filmet målet. Da ser man at det ikke var en heading, og det er ikke bra for meg, ler islendingen.

Se målene i videoen under!

(Artikkelen fortsetter under videoen)

Høydepunkter fra treningskampen mellom Sarpsborg 08 og Sandnes Ulf på La Manga.

Se høydepunktene fra oppgjøret mellom Sarpsborg 08 og Sandnes Ulf.

Bojan matchvinner - Decamps utvist

Ti minutter før slutt var seieren et faktum for Sarpsborg 08. Mohamed Elyounoussi serverte Bojan Zajic, som på vakkert vis vendte bort sin oppasser og trillet inn sitt fjerde mål på fire treningskamper for Sarpsborg 08.

Tidligere Sarpsborg-spiller Derek Decamps ble utvist like før pause, etter å ha fått to gule kort.

Midtstopperen gikk til Sandnes Ulf fra nettopp Sarpsborg 08 før denne sesongen, og fikk dermed et trist gjensyn med sin tidligere klubb.

Sarpsborg 08s lagoppstilling:

Duwayne Kerr, Claes Jørgensen, Christian Brink, Martin Thømt Jensen, Jeremy Berthod, Olav Øby, Steffen Ernemann, Mohamed Elyounoussi, Gudmundur Thorarinsson, Thorarinn Valdimarsson og Aaron Samuel.

Sandnes Ulfs lagoppstilling:

Sean McDermott, Kenneth Sola, Edier Frejd, Derek Decamps, Emil Johansson, Anel Raskaj, Aksel Berget Skjølsvik, Ole Kristian Langås, Henrik Furebotn, Malaury Martin og Erik Tønne.

Kamp La Manga
Foto: Sebastian Nordli / NRK