– Vi må krige for tre poeng mot Viking

Sarpsborg 08 har spilt åtte eliteseriekamper på rad uten tre poeng. Kaptein Ole Heieren Hansen er klar på at situasjonen snart må snu.

Ole Heieren Hansen og Andreas Nordvik

Sarpsborg-kaptein Ole Heieren Hansen sier stemningen i klubben er god, til tross for åtte strake kamper uten seier. Her fra oppgjøret mot Viking i juni - en kamp sarpingene tapte 1-3.

Foto: Johansen, Carina / NTB scanpix

– Det er ganske alvorlig og ikke noe vi er fornøyd med. Vi trenger trepoengere nå, sier Heieren Hansen om situasjonen til Sarpsborg 08.

Etter 18 serierunder ligger klubben kun tre poeng over Tromsø og Mjøndalen på henholdsvis kvalik- og nedrykksplass i eliteserien.

– Det er ikke noe gøy og det er ikke der vi har lyst til å ligge. Men nå er situasjonen sånn og vi trenger tre poeng, men vi må krige for å få med oss de poengene vi vil ha, fastslår kapteinen.

Laster innhold, vennligst vent..

Tøff kamp

Sist søndag spilte sarpingene en god bortekamp mot Rosenborg, men måtte reise hjem med et 2–3 tap.

– Vi sto egentlig ganske bra mot Rosenborg og hadde bra kontroll på dem i etablert spill, men vi slapp inn tre mål på dødballer. Det er ikke bra i det hele tatt. Det er ikke der vi skal tape kamper mot Rosenborg.

Lørdag kveld kommer Viking på besøk til Sarpsborg stadion. Da forventer Heieren Hansen at sarpingene skal krige seg til seier.

– Viking blir en ny tøff kamp mot et bra lag. Vi er på hjemmebane og vi må tørre å spille fotball, og vi må ha den samme innstillingen som vi hadde mot Rosenborg. Da har jeg stor tro på tre poeng.

– Må være tålmodige

André Danielsen

André Danielsen mener Viking må være tålmodige hvis de skal slå Sarpsborg på lørdag.

Foto: Johansen, Carina / NTB Scanpix

Gjestenes André Danielsen har spilt samtlige av Vikings kamper så langt denne sesongen.

Han mener å ha løsningen på hvordan de skal klare å ta med seg tre poeng hjem fra Sarpsborg.

– Vi må være tålmodige, så skal det bli tre poeng. Sarpsborg 08 har endret spillestilen og er blitt mye mer direkte, slår ofte langt mot store spisser på topp. Så må vi spille vårt spill, sier han til viking-fk.no.

Laster innhold, vennligst vent..