Hopp til innhold
Patrick Mortensen
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Sarpsborg 08

 • Vil selge navnet til Sarpsborg stadion

  Navnet til Sarpsborg stadion kan komme på salg. Klubbens daglige leder Raymond Fjeld har luftet ideen om å selge navnet til kommunens eiendomsavdeling, for å skaffe opp til 15 millioner kroner i inntekt.

  – Vi er ikke fremmed for tanken. Dette vil bli en sak for politikerne mot sensommeren eller høsten, sier kommunens virksomhetsleder for eiendom, Trond Klausen.

  Sarpsborg 08 mot Tromsø på Sarpsborg stadion.
  Foto: Sebastian Nordli/NRK
 • Sarpsborg 08 trenger ny sportssjef

  Sarpsborg 08's sportssjef Thomas Berntsen begynner i ny jobb i den svenske toppklubben AIK. Berntsen begynner i den nye jobben i Stockholm 1. mai, og Sarpsborg 08 er i gang med å finne en ny sportssjef. Berntsen har vært 08's sportssjef siden 2012, og sier til klubbens nettsted at han forlater en klubb i god forfatning.

  Sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08.
  Foto: Rune Fredriksen/NRK
 • Høyland klar for Sarpsborg

  Midtbanemannen Martin Høyland (26) fra Kristiansand har signert for Sarpsborg. Han binder seg til klubben ut 2024-sesongen.

  26-åringen kommer fra Stabæk hvor han fikk sine første eliteseriekamper sist sesong. Han gikk fra Grorud i fjor sommer. Høyland spilte fire og et halvt år for Oslo-laget i 1. og 2. divisjon. (NTB)

  Eliteserien i fotball 2021: Stabæk - Sarpsborg (3-1)
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Ny smell for Mjøndalen

  Håpet om fornyet tillit i Eliteserien for Mjøndalen fikk seg en kraftig smell søndag. De brunkledde ble slått 1-3 av Sarspborg hjemme.

  Med to runder igjen å spille, har Mjøndalen tre poeng opp til Stabæk på kvalfiseringsplassen.

  Det betyr at Mjøndalen minst må slå enten Vålerenga eller Bodø/Glimt, som de møter i de to siste rundene.

  Det var drama fra første minutt i kampen. Ibrahima Koné sendte gjestene i ledelsen allerede i det 2. minutt, men før fem minutter var spilt hadde Lars Olden Larsen satt utligningen.

  I andre omgang scorte derimot både Eirik Wichne og Anton Saletros og sørget for 3-1-seier til Sarpsborg

  Eliteserien i fotball 2021: Mjøndalen-Sarpsborg 08
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Koné matchvinner for Sarpsborg

  En Sarpsborg som har spilt seg selv inn i nedrykksstriden de siste kampene, tok tre viktige poeng hjemme mot Lillestrøm i kveld.

  Etter jevne første 20 minutter, tok hjemmelaget ledelsen ved Jonathan Lindseth. Skuddet gikk via hodet til Philip Slørdahl, så i tverrligger, så i mål.

  Sarpingene hadde god kontroll på kanarifugla, men etter en snau time kom en lang ball opp på Thomas Lehne Olsen. Han dro seg innover i banen, og måket ballen i vinkelen og utlikna for romerrikingene. Dette var hans 19. scoring i ligaen denne sesongen, noe som er tangering av flest mål i en eliteseriesesong av en LSK-spiller.

  Men den gleden var kortvarig for bortelaget. For kun få minutter senere dukket Ibrahima Koné opp på første stolpe, som på akrobatisk vis sendte hjemmelaget i føringen.

  Lehne Olsen fikk en stor sjanse på tampen, men avslutningen fra kort hold gikk over mål. Dermed klatrer Sarpsborg litt ut av nedrykkssumpen.

  LSK på sin side holder på å spille seg ut av medaljekampen med tre tap på de siste fire kampene.

  Eliteserien i fotball 2021: Sarpsborg 08 - Lillestrøm
  Foto: Christoffer Andersen / NTB