Patrick Mortensen
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Sarpsborg 08

 • Sarpsborg-back signerte for Brann

  Høyreback Jon-Helge Tveita forlater Sarpsborg 08 og har signert en treårskontrakt med Brann. Det melder bergenserne på sine nettsider. 28-åringen spilte 100 kamper for Sarpsborg og forlater klubben gratis etter at kontrakten hans gikk ut ved nyttår.

  Jon-Helge Tveita
  Foto: Sebastian Nordli/NRK
 • Stahre presentert som 08-trener

  Svenske Mikael Stahre er ny trener i Sarpsborg 08. Stahre har tidligere jobbet i Kina, USA og Hellas i tillegg til hjemlandet. – «Micke» er en av Skandinavias absolutt beste trenere, sier styreleder Cato Haug om 44-åringen som har signert for tre år.

  Mikael Stahre presentert som ny trener i Sarpsborg 08.
  Foto: Sarpsborg 08
 • Sarpsborg 08 signerte ny spiller

  Mohamed Ofkir har signert en kontrakt med Sarpsborg 08, melder klubben på sine hjemmesider. 23-åringen kommer fra Sandefjord, men har tidligere spilt for Vålerenga, Lillestrøm og belgiske Lokeren. Kontrakten med sarpingene er på to år.

  Mohamed Ofkir i Sarpsborg 08-drakt.
  Foto: Sarpsborg 08
 • – Mange vil trene Sarpsborg 08

  Sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 sier klubben har flere kandidater til ny trener, etter at Geir Bakke signerte for Lillestrøm. – I løpet av den korte tiden etter nyheten sprakk, har vi allerede kommet fram til en god liste. Vi har navn selv, andre har kontaktet oss, sier Berntsen til klubbens hjemmesider. Målet er å ha ny trener på plass innen 13. januar.

  Thomas Berntsen
  Foto: Sebastian Nordli/NRK