Hopp til innhold
Patrick Mortensen
Foto: Ekornesvåg, Svein Ove / NTB scanpix

Sarpsborg 08

 • Høyland klar for Sarpsborg

  Midtbanemannen Martin Høyland (26) fra Kristiansand har signert for Sarpsborg. Han binder seg til klubben ut 2024-sesongen.

  26-åringen kommer fra Stabæk hvor han fikk sine første eliteseriekamper sist sesong. Han gikk fra Grorud i fjor sommer. Høyland spilte fire og et halvt år for Oslo-laget i 1. og 2. divisjon. (NTB)

  Eliteserien i fotball 2021: Stabæk - Sarpsborg (3-1)
  Foto: Annika Byrde / NTB
 • Ny smell for Mjøndalen

  Håpet om fornyet tillit i Eliteserien for Mjøndalen fikk seg en kraftig smell søndag. De brunkledde ble slått 1-3 av Sarspborg hjemme.

  Med to runder igjen å spille, har Mjøndalen tre poeng opp til Stabæk på kvalfiseringsplassen.

  Det betyr at Mjøndalen minst må slå enten Vålerenga eller Bodø/Glimt, som de møter i de to siste rundene.

  Det var drama fra første minutt i kampen. Ibrahima Koné sendte gjestene i ledelsen allerede i det 2. minutt, men før fem minutter var spilt hadde Lars Olden Larsen satt utligningen.

  I andre omgang scorte derimot både Eirik Wichne og Anton Saletros og sørget for 3-1-seier til Sarpsborg

  Eliteserien i fotball 2021: Mjøndalen-Sarpsborg 08
  Foto: Terje Bendiksby / NTB
 • Koné matchvinner for Sarpsborg

  En Sarpsborg som har spilt seg selv inn i nedrykksstriden de siste kampene, tok tre viktige poeng hjemme mot Lillestrøm i kveld.

  Etter jevne første 20 minutter, tok hjemmelaget ledelsen ved Jonathan Lindseth. Skuddet gikk via hodet til Philip Slørdahl, så i tverrligger, så i mål.

  Sarpingene hadde god kontroll på kanarifugla, men etter en snau time kom en lang ball opp på Thomas Lehne Olsen. Han dro seg innover i banen, og måket ballen i vinkelen og utlikna for romerrikingene. Dette var hans 19. scoring i ligaen denne sesongen, noe som er tangering av flest mål i en eliteseriesesong av en LSK-spiller.

  Men den gleden var kortvarig for bortelaget. For kun få minutter senere dukket Ibrahima Koné opp på første stolpe, som på akrobatisk vis sendte hjemmelaget i føringen.

  Lehne Olsen fikk en stor sjanse på tampen, men avslutningen fra kort hold gikk over mål. Dermed klatrer Sarpsborg litt ut av nedrykkssumpen.

  LSK på sin side holder på å spille seg ut av medaljekampen med tre tap på de siste fire kampene.

  Eliteserien i fotball 2021: Sarpsborg 08 - Lillestrøm
  Foto: Christoffer Andersen / NTB
 • Kroat (27) klar for Sarpsborg 08

  Den 27 år gamle midtbanespilleren Dario Canadjija har signert en kontrakt med Sarpsborg 08 som strekker seg ut sesongen.

  Det opplyser klubben på egne hjemmesider. Den sentrale midtbanespilleren spilte sist for Astra Giurgiu på nivå to i Romania. Han har vært uten klubb siden 1. juli.

  – Canadjija kommer til Sarpsborg 08 med stor erfaring fra solide lag og ligaer der ute. Han er seriemester i Slovenia, seriemester for Rijeka, har spilt for Slaven Belupo, Gorica, Astra Giurgiu og er i en veldig fin alder, sier sportssjef Thomas Berntsen om Canadjija. (NTB)

  xDpra7Xi44k
  Foto: Stian Lysberg Solum / NTB
 • Molins ferdig i Rosenborg

  Etter fire måneder i Rosenborg forlater Guillermo Molins klubben. Trønderne er blitt enige med Sarpsborg om en overgang for den svenske spissen.

  – Guillermo har gjort en strålende jobb for Rosenborg, men det har blitt lite spilletid i det siste, sier sportslig leder i RBK, Mikael Dorsin, til klubbens nettsider.

  Svensken, som kom til klubben i april i år, fikk med seg elleve kamper og to mål for Rosenborg.

  Fotball eliteserien: Strømsgodset - Sarpsborg 08 (0-0)
  Foto: Jil Yngland / NTB