Hopp til innhold

Ryktes å være FFKs nye trener

Bare papirarbeidet gjenstår før FFK har fått nye hovedtrener, meldes det på Twitter. Bodø/Glimts hovedtrener Jan Halvor Halvorsen skal ha takket ja til jobben. Klubben vil ikke kommentere påstanden.

Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen

Jan Halvor Halvorsen har trent Bodø/Glimt siden 2012-sesongen.

Foto: Bjørn Erik Rygg Lunde / NRK

Ryktet lanseres på Twitter-kontoen SillySeasonNOR, som tar for seg overganger og ryktede sådanne i norske fotballklubber.

Laster Twitter-innhold

Halvorsen har trent Bodø/Glimt de siste tre sesongene. Klubben endte på 9. plass i årets eliteserie. Før det var han assistenttrener i New York Red Bulls. I sin spillerkarriere var han i klubber som Brann, Start, Sogndal, Rosenborg, AGF Århus og Hertha Berlin.

Kan ikke kommentere enda

FFKs styreleder Arne-Erik Olsen vil hverken bekrefte eller avsanne påstanden på Twitter-kontoen.

– Det kan jeg ikke kommentere. Vi får smøre oss med tålmodighet noen dager til. Da burde ny trener, og hvem det er, være på plass, sier styreleder Arne-Erik Olsen i Fredrikstad Fotballklubb.

– Det er styret som ansetter trenere, så det kan jeg ikke kommentere, sier klubbens daglige leder Geir Bakken.

Sist onsdag ble det klart at Arne Erlandsen, som i mai ble ansatt for å hindre FFK-nedrykk til 2. divisjon, ikke er blant de aktuelle kandidatene som ny hovedtrener i Fredrikstad-klubben. Styreleder Arne-Erik Olsen sa da at de håper å ha ansatt en ny hovedtrener i løpet av denne eller neste uke.