Russebråk og slåsskamp

Medlemmer fra to russebusser røk sammen i en slåsskamp i natt. Det endte med utslått tann for en russ og avskiltet russebuss for en hel russegjeng. Les mer fra politiloggen her.

Russelue
Foto: Berit Keilen / Scanpix

Utdrag fra politiloggen onsdag 16. mai 2007:

Hund jaget rådyr

BRATTLIKOLLEN: Politiet fikk ved 19-tiden i går kveld melding om at en hund jaget et rådyr ved Brattlikollen på vei mot Brannfjell.

Politiet varslet viltnemda som ville ta seg av den litt uvanlige jakten.

Klager på russen

ULLERN: Politiet mottok flere klager på russen i går kveld. Klokken 22.30 rykket politiet ut etter melding om at russen hadde tent bål og sendte fyrverkeri midt i en rundkjøring.

Russen ryddet opp etter seg og forlot stedet.

Russ måtte avslutte festen

SOGNSVANN: Russen som hadde samlet seg til fest på Sognsvann måtte avslutte festen ved midnatt etter pålegg fra politiet. Russen måtte rydde etter seg, og fikk beskjed om å holde seg borte fra området resten av natta.

Støyende arbeid

PILESTREDET: Ved halv ett-tiden i natt fikk politiet melding om svært støende arbeid fra en cafe som var under bygging.

Melder fikk ikke sove, og håpet politiet kunne hjelpe med å stanse bråket. Politiet kontaktet de ansvarlige og gå pålegg om å avslutte arbeidet umiddelbart.

Russebråk og slåsskamp

SKAR: Medlemmer fra to russebusser røk sammen i en slåsskamp. En russ fikk slått ut en tann, og ble tatt hånd om av ambulansepersonell. Det var amper stemning da politiet ankom. Begge de aktuelle bussene og tilhørende russ ble ransaket.

Et balltre ble funnet på plassen. Den ene russebussen ble avskiltet, og skiltene holdes i politiets varetekt til 17. mai klokken åtte. Alle de andre bussene ble bortvist fra stedet, og russen ble beordret til å rydde søppel i området.