Hopp til innhold

Raser mot MGP-ledelsen

Åge Sten Nilsen blir hjemme og ser Melodi Grand Prix på TV.

Wig Wam på Lerkendal Stadion 2005
Foto: Gansmo, Arne Kristian / Arne Kristian Gansmo, NRK

– Vi har fått beskjed om at vi kanskje kunne få komme å overvære generalprøven, men det var jo ikke akkurat slik vi hadde tenkt å bidra. Så viktig er ikke MGP for oss, sier Nilsen til Sarpsborg Arbeiderblad.

SE OG HØR: Glimt fra MGP-historien

Han reagerer spesielt på måten hans venn Jon Lundeby, initiativtakeren til Sarpsborgs Melodi Grand Prix, har blitt behandlet.

LES: To dager igjen...

– Soler seg i glansen

– Jeg er sjokkert. Det er utrolig hvordan man behandler folk. Hvem tror folkene i MGP-ledelsen at de er? Her har Jon Lundeby tatt initiativ til at Sarpsborg skal få MGP, og han har jobbet knallhardt for at byen skal få denne sjansen, og så er det så vidt han blir invitert til finalen. Når Sarpsborg kommunes folk soler seg i glansen fra andres innsats reagerer, jeg, sier Nilsen til avisen.

Lundeby selv er usikker på om han i det hele tatt vil besøke Sarpsborghallen , til tross for at han har kjøpt billett - og fikk en invitasjon forrige uke.

Arrangement med bismak

– Jeg håper fremdeles showet blir en kjempesuksess for Sarpsborg, og at vi skal ha MGP også i 2011 og 2012, men for meg har nok dette bltt et arrangement med bismak, sier Lundeby.

Sarpsborgs MGP-sjef Anita Grøseth, avviser overfor SA at det er noen konflikt.

– Jeg har ikke noe usnakket med Jon Lundeby. Utover det har jeg ingen kommentarer, sier hun.