Ranet bank i Flå

En stor politistyrke lette torsdag etter en mann som truet til seg penger fra Skue Sparebank på Flå. Mannen hadde med seg en pistollignende gjenstand.

Skue Sparebank på Flå har blitt ranet.

Politiet leter etter en grønn Opel sedan, etter ranet av Skue Sparebank på Flå.

Ifølge politiet løp gjerningsmannen fra stedet. Han er mellom 170 og 175 centimeter høy og var ikledd en blå eller sort hettegenser. Mannen snakket engelsk.

– Vi har søkt gjennom stikkveiene i Flå og har avhørt vitner. Vi fortsetter med å granske etterretningsopplysninger, sier operasjonsleder Espen Sola ved Nordre Buskerud politidistrikt til NRK torsdag kveld.

En bil skal ha hentet den antatte gjerningsmannen ved avkjøringen til idrettsanlegget sør for Flå. Politiet vet ikke hva slags type bil det er snakk om, men de etterlyser en grønn Opel sedan som kjørte fra Flå vestover mot Geilo på riksvei 7 etter ranet.

Laster Twitter-innhold

Ifølge politiet skal gjerningsmannen ha fått med seg et mindre pengebeløp. Politiet ønsker tips fra folk som har vært på Flå torsdag formiddag.

Ingen fysisk skadd

Banksjefen reiste raskt til Flå for å ta vare på de ansatte.

– Ingen av de ansatte ved banken har kommet fysisk til skade, sier banksjef for Skue Sparebank, Hans Kristian Glesne til NRK.

– Vi bistår politiet så godt vi kan for å komme fram til detaljene i det som har skjedd. For å ta oss av de ansatte nå og i tiden som kommer, har vi et eget apparat internt, men det kan også være aktuelt å be om ekstern hjelp til det, sier Glesne.

Laster kart, vennligst vent...

Politiet fikk melding om ranet i Flå klokka 1123.