Hopp til innhold

Rally-VM

 • Mikkelsen mester i WRC2

  Andreas Mikkelsen avsluttet sterkt i Rally Monza og sikret sammenlagtseieren i WRC2-klassen foran landsmannen Mads Østberg.

  Dermed overtar Mikkelsen mestertittelen i den nest største rallyklassen fra nettopp Østberg. Ettersom Østberg ikke deltok i Monza i helgen, trengte Mikkelsen kun ett poeng for å sikre sammenlagtseieren.

  I toppklassen WRC ble det sammenlagtseier og VM-tittel til franskmannen Sébastien Ogier for åttende gang på de siste ni sesongene. Han vant også i årene 2013-2018 og i fjor.

  Oliver Solberg ble nummer fem i helgens runde. Han noterte dermed sin beste plassering noensinne i WRC.

  Andreas Mikkelsen
  Foto: Berit Roald / NTB
 • Solberg på femte etter første dag

  Den norsksvenske rallyføreren Oliver Solberg er nummer fem etter fredagens sju fartsprøver i Rally Monza. Det er den siste VM-runden for sesongen.

  Monza-løpet er Solbergs fjerde i rally-VMs største klasse (WRC).

  20-åringen er sønn av tidligere verdensmester Petter Solberg og Pernilla Walfridsson. Han er norsk statsborger, men kjører på svensk lisens.

  «Jeg er veldig fornøyd med dagen. Jeg har hatt det gøy, og farten har ikke vært så ille heller», skriver Solberg på Twitter.

  Oliver Solberg Rally Sweden
  Foto: Micke Fransson/tt / NTB
 • Petter Solberg til topps i Wales

  Petter Solberg endte karrieren med seier i sin klasse. I hans aller siste løp i WRC2-klassen under Rally Wales denne helgen gikk nordmannen til topps i fartsprøven søndag.

  VM-rallyet i Wales har vært mye omtalt denne uken. Mye fordi pappa Petter avslutter sin karriere, mens sønnen Oliver begynner på sin.

  Solberg
  Foto: Team Solberg Media Office Timo Anis
 • Mikkelsen fjerdemann i Finland

  Andreas Mikkelsen klarte akkurat ikke topp tre på åpningsetappen av Rally Finland. Nordmannen er nummer fire før dag to. Det er to nordmenn med i Rally Finland, Mads Østberg ble nummer seks.

  Andreas Mikkelsen
  Foto: @World Media Agency / @World Media Agency