Etterlyst etter barnevernsdrama

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.

Politiet i Østfold etterlyser en familie på fem, som forsvant fra Sarpsborg lørdag. To barnevernsansatte satt bundet i huset i flere timer.

Familien er etterlyst i hele Europa, opplyser politiet i en pressemelding.

Det var lørdag ettermiddag politiet fikk melding om at de to barnevernsansatte hadde vært utsatt for vold under et besøk hos familien i Borgenhaugen utenfor Sarpsborg sentrum.

Maskerte personer

De tre barna som bodde i huset, er 6, 12 og 14 år gamle. Foreldrene på 33 og 36 er irakiske statsborgere, men har bodd i Norge i flere år. I tillegg mener politiet det er mulig at barnefarens bror (33) er sammen med familien.

Politiet vet ikke hvor familien befinner seg nå.

Politiet etterlyser også to kjøretøy i saken; en rød Mitsubishi Outlander-varebil og en mulig svenskregistrert, gullfarget Opel Omega.
De to barnevernsansatte ble overfalt av flere maskerte menn, og satt tapet fast i flere timer. I mellomtiden forlot foreldrene, barna og overfallsmennene huset.

Etter flere timer ble de sluppet fri av en person som politiet ennå ikke har identifisert. De ble sendt til sykehus, men har ikke fått alvorlige skader, ifølge politiet.

Svensk bil

Politiet etterlyser en svenskregistrert Opel Omega som ble sett i boligområdet.

– Vi fortsetter avhørene av personer i saken, men har søndag ingen nye opplysninger, opplyser operasjonssentralen i Østfold politidistrikt.

Les også: Barnevernsansatte utsatt for vold