Politiet ber om tips etter voldtekt i Lommedalen

Søndag ble en eldre kvinne overfalt og voldtatt i et turområde i Lommedalen i Bærum. Nå ber politiet folk som kan ha sett noe, om å ta kontakt.

Laster kart, vennligst vent...

HOLMEVASSBEKKEN: Kvinnen gikk i et populært turområdet da hun ble overfalt.

Politiet har allerede fått flere tips fra folk som var i området rundt Holmevassbekken søndag 2. oktober, skriver Budstikka. Men nå går de bredere ut og ber alle som var i området om å ta kontakt.

– Vi vil ha kontakt med alle som har vært i dette området søndag, selv om de ikke tror de har sett noe av betydning, sier politioverbetjent Ketil Thue.

Kvinnen gikk tur på en skogssti da hun ble overfalt bakfra, lagt i bakken og voldtatt rundt klokken 14.30.

– Hun ble var en person som sto utenfor stien. Kort tid etter ble hun overfalt bakfra og voldtekten ble gjennomført, sier Thue.

Populært turområde

Kvinnen gikk i et populært turområde, og hadde gått på Byveien mot Jordbærtoppen, før hun tok av inn på skogsstien mot Holmevassbekken.

Etter forholdene går det bra med henne, opplyser politiet.

Politiet ber særlig folk som har gjort observasjoner av personer, eller som kan bidra til å identifisere gjerningsmannen om å ringe inn. Men de ønsker også at alle som har befunnet seg i det aktuelle området rundt klokken 14.30 søndag ettermiddag om å ta kontakt.

Gjerningsmannen skal være omlag 170-180 cm høy, ha mørkt kort hår og slank kropsbygning. Han hadde på seg mørke bukser.