Politiet advarer: - Svært glatt på veiene

Flere trafikkulykker etter at snøen begynte å falle i dag.

Berging E6 Mosseporten

SMELL PÅ SMELL: Bergingsarbeidet ved Mosseporten er i gang.

Foto: Odd Skjerdal / NRK

Klokken 12:22 gikk politiet ut med melding om at en personbil hadde kjørt inn i autovernet i nordgående felt av E6 ved utkjørselen fra Mosseporten. Ambulanse kom til stedet, og den ble også påkjørt.

– Vi jobber med ambulansen nå. Først snurret en bil og kjørte inn i autovernet.

-- Ambulanse ble rekvirert, og den kom nesten fram. Så ble den påkjørt av en annen bil ca. 50 meter fra det første ulykkesstedet, sier operasjonsleder Paul Horne, som beskriver situasjonen i området som kaotisk.

Ulykke fylkesvei 118

FLERE ULYKKER: Fra en utforkjørsel på fylkesvei 118.

Foto: Kristoffer Hagen

– Det blir fort kødannelse når slike ting skjer, og når ikke trafikanter registrerer at en ambulanse foran dem bremser ned, da ...

- Det blir opprettet sak på ambulansepåkjørselen, i hvert fall.

Svært glatt i hele fylket

Politiet har hodldt sseg på stedet for å styre trafikken og bergingsarbeidet. Ifølge meldinger fra bilister var bergingsarbeidet ferdig i 13-tiden. Det er meldt om ingen eller lettere personskader etter trafikkuhellene så langt. Men politiet advarer om at det er svært glatt, spesielt på E6

Alarmsentral Øst går også ut med en advarsel om at det er ekstremt glatt på deler av E18, etter et trafikkuhell ved Elvestad.

Det ble tidligere i formiddag også meldt om flere utforkjørsler og sammenstøt på flere fylkesveier. Det er ikke meldt om personskader i disse hendelsene heller.