Påkjørsel Drammen

 • Kjørte på 15-åring - løslatt

  Mannen som er mistenkt for å ha kjørt på en 15-åring i Drammen søndag kveld er løslatt. Politiet valgte å ikke be om varetektsfengsling, etter blant annet å ha avhørt et nytt vitne i går kveld. Mannen var siktet for uaktsom kjøring, men siktelsen er endret til forsøk på legemsbeskadigelse.

 • Mener han kjørte på gutt med vilje

  Politiet har endret siktelsen mot mannen som er mistenkt for å ha kjørt på en 15-åring i Drammen søndag kveld. Mannen var opprinnelig siktet for uaktsom kjøring. I går gjorde politiet avhør med ham, i tillegg til vitner. Nå mener politiet at mannen kjørte på 15-åringen med vilje, og han er siktet for forsøk på legemsbeskadigelse.

 • Avhør etter påkjørsel

  Politiet skal mandag formiddag avhøre mannen som er mistenkt for å ha stukket av etter en påkjørsel i Drammen søndag kveld. Mannen i 30-årene skal ha kjørt på en 15 år gammel gutt ved fylkeshuset.

 • Gutt (14) påkjørt – sjåfør stakk av

  En 14 år gutt ble påkjørt ved fylkeshuset i Drammen søndag kveld. Gutten ble påkjørt av en grønn WV Polo eldre modell, hvor det satt en kvinne og en mann. De to stakk av fra stedet etter påkjørselen. Politiet søker nå etter bilen og paret. Gutten ble ikke alvorlig skadet.