Hopp til innhold

P3's fem tunge grunner til å dra til Halden

Et kanonprogram, en kanonarena, kort vei til mye folk – og Asbjørn Slettemark har flere grunner til å varmt anbefale neste helgs metallfest i Halden.

P3 Tons of Rock illustrasjon
Foto: Illustrasjon: Mattis Folkestad, NRK P3. / NRK P3

Det nærmer seg for alvor, torsdag 19. går de første av 45 – FØRTIFEM – store og små band på de tre scenene som gjøres klar for metallpublikummet på Fredriksten festning. Det er en festivalsatsing ulikt noe tidligere i Østfold, hva gjelder både omfang, sjanger og ambisjonsnivå.

Asbjørn Slettemark

– For et konsertsted! Det finnes knapt noe bedre sted å ha en metalfestival, sier Asbjørn Slettemark om Tons of Rock på Fredriksten festning neste helg.

Forhåndsomtalen har vært nærmest utelukkende positiv, hva forventninger angår er det bare den allerede godt etablerte Øyafestivalen i Oslo som ligger høyere på terningkastene i hovedstadsavisene, med Tons of Rock boblende rett under sammen med et fåtall andre av sommerens større norske festivaler.

Og nå også slår også NRK P3's Asbjørn Slettemark, kjent blant annet fra Lydverket, på doble basstrommer i nedtellingen til tidenes første Tons of Rock.

Les Asbjørn Slettemarks artikkel om Tons of Rock her: P3.no Musikk » 5 tunge grunner til å dra til Halden