Reportasje om Østfoldbanen desember 2019
Foto: Christian Nicolai Bjørke / NRK

Østfoldbanen

 • Ny utsettelse på Østfoldbanen

  Togtrafikk over Ski stasjon utsettes til 24.august, det opplyser Bane Nor i en pressemelding. Det er strekningen Ås - Kolbotn på vestre linje og Krogstad - Kolbotn på østre linje som blir stengt enda en uke. Grunnen til dette er behov for å teste fjerstyringssystemet ytterligere.

 • Utsatt åpning av Østfoldbanen

  Østfoldbanen gjennom Ski stasjon åpner ikke for togtrafikk som planlagt mandag 10. august. Det melder Bane Nor i en pressemelding. Det vil bli satt opp alternativ transport i uken som kommer.

 • Full togstans etter påkjørsel

  Togreisende på Østfoldbanens vestre linje må regne med forsinkelser i ettermiddag etter at en person ble påkjørt av toget ved 13.30-tiden ved Kambo. Det settes inn buss for tog, men det er uklart hvor raskt de kan være på plass, melder Bane Nor.

  Passasjerer hjelpes av toget.
  Foto: Lars Håkon Pedersen / NRK
 • Kjøreledning startet trolig brann

  En ødelagt kjøreledning på Østfoldbanens vestre linje startet trolig gressbrannen like sør for Moss stasjon. Det er fortsatt stans i togtrafikken. Bane Nor jobber med å rette feilen, men sier at det vil ta tid.

 • Gressbrann stopper Østfoldbanen

  Det er togstans mellom Moss stasjon og Dilling i forbindelse med en gressbrann nær toglinja. Ifølge politiet har flammene avtatt, men det er fortsatt en del røyk i området.