Reportasje om Østfoldbanen desember 2019
Foto: Christian Nicolai Bjørke / NRK

Østfoldbanen

 • Innstilte tog på Østfoldbanen

  Karanteneregler og sykdom fører til innstilte togavganger på Østfoldbanen, opplyser Vy. – Dette betyr at det går noen færre tog på hverdager. Dette gjelder i første omgang fram til 10. desember, skriver de videre.

 • Østfoldbanen stengt grunna flaum

  Østfoldbanen er laurdags føremiddag stengt mellom Halden og Sarpsborg på grunn av flaum, skriv Dagbladet.

  Det blir jobba med å rette feilen, men det kan ta tid.

  – Vi har fått vatn i eit teknisk rom. Det er mykje vatn i sporet, så eg har ingen prognose om kor lenge det vil vere stengt, seier medievakt i Bane Nor, Olav Nordlie til avisa.

 • Forsinkelse på Østfoldbanen

  Togtrafikken på Østfoldbanen blir berørt etter røykutvikling på et godstog på Sarpsborg stasjon. Det er ingen skadde i forbindelse med røykutviklingen. Bane Nor melder at dette vil blokkere togavganger i god tid framover, opplyser operasjonssentralen.

 • Østfoldbanen fortsatt delvis stengt

  Østfoldbanen er delvis stengt mellom Oslo S og Ski etter at en kjøreledning falt ned på et tog på Rosenholm stasjon onsdag. Bane Nor håper å åpne helt for togtrafikk i løpet av dagen. I øyeblikket er det kun ett spor på en strekning, som er åpent.

 • Ny utsettelse på Østfoldbanen

  Togtrafikk over Ski stasjon utsettes til 24.august, det opplyser Bane Nor i en pressemelding. Det er strekningen Ås - Kolbotn på vestre linje og Krogstad - Kolbotn på østre linje som blir stengt enda en uke. Grunnen til dette er behov for å teste fjerstyringssystemet ytterligere.