SE OGSÅ: |
![]() |
ALT OM: |
Slik gjør du
4 egg
1 stort beger Kesam (eventuelt rømme)
3 ts bakepulver
3 dl hvetemel
2 dl finrevet ost
ca 1 dl finskåret bacon (stekt), man kan også bruke spekeskinke/bogskinke
Røres sammen.
Stekes ca 15 minutter i 160 grader.
Enkelt og mettende
- Disse er raske å røre sammen. De er saftige og mettende.
- Røra kan lages på kvelden og stå over natta i kjøleskap. Deretter stekes raskt på morgenen. Hyperferskt!
- De krever bare en pose å legges i og søler ikke.
- Det blir såpass mange at man kan dele med kolleger ellert varer i flere dager.
- Unger liker dem veldig godt (testet på ettåringer), tilfredsstiller dermed hele familiens lunsjsmak.
- Akkurat så salte at man husker å drikke godt, dette holder kanskje hodepinen på avstand.
TIPS: Ha alltid oppskriften med deg. Folk kommer til å tigge om å få den!
Med hilsen Linnda Bull
Har du et lunsjtips kan du sende det hit. Linnda Bull får tilsendt et krus fra Østlandssendingen.