Pappa Ødegaard på trening som vanlig

Samtidig som det ble kjent at Martin Ødegaard signerer med Real Madrid, var pappa Ødegaard på jobb som assistentrener i Mjøndalen.

pappaødegaard
Foto: Philip Hofgaard / NRK

Ifølge Drammens Tidende er det kun detaljer som gjenstår før overgangen er i orden. Forhandlingene innledes mandag kveld eller tirsdag morgen, skriver avisa.

Trenerjobb

Faren Hans Erik Ødegaard er også tilbudt jobb i Real Madrid-systemet, trolig som trener eller spillerutvikler i aldersbestemte klasser. I kveld var han på gressmatta i Mjøndalen som assistenttrener.

Faren til Martin Ødegaard, Hans Erik Ødegaard, er assisterende trener for Mjøndalen. Han ville ikke kommentere nyheten - da vi traff ham på trening nå i kveld.

Drammens Tidende skriver at far og sønn flytter til Madrid med en gang.

"Dette skal ha blitt bestemt i løpet av de siste ukene. Det var lenge aktuelt å vente til sommeren, men etter et familieråd kom de frem til at det er best å reise nå. En villa står klar og venter på familien Ødegaard i Madrid", skriver DT.

Bekrefter ikke

Raquel Baena Pulido, i informasjonsavdelingen til Real Madrid, vil ikke bekrefte at Ødegaard har takket ja til klubben.

– Vi har ikke hørt noe fra Ødegaard. Jeg vet at det er mye rykter om dette i Norge, men det er ikke riktig, sier hun til NRK.

mjøndalshallen

Faren til Martin Ødegaard er assistentrener i Mjøndalen, her var han på trening med laget i går kveld.

Foto: Philip Hofgaard / NRK