Varetekt for Manglerud-siktede

27- åringen som i går ble siktet for Manglerud-drapet fikk i dag fire uker varetektsfengsling. Kvinnen som er siktet for falsk forklaring fikk to uker.

Mann død etter vold på Manglerud

52 år gamle Mohammad Arshad ble natt til 28. september funnet drept i et villastrøk i Manglerud i Oslo.

Foto: TIPSER.NO / Daniel D.Laabak

Torsdag ble den 27 år gamle mannen siktet for drap eller medvirkning til drap. Den 40-år gamle kvinnen ble siktet for falsk forklaring etter drapet på Mohammad Arshad på Manglerud.

Etter dagens fengslingsmøte ble det klart at mannen skal sitte fire uker i varetekt med brev-, besøk- og medieforbud. To av ukene i full isolasjon. Den kvinnelig 40 åringen ble varetektsfengslet i to uker, i full isolasjon.

Fra før av er tre andre personer siktet for drapet. To personer er varetekstfengselet, mens en annen mann er internasjonalt etterlyst. Ifølge politiet oppholder denne mannen seg i Pakistan og er derfor ennå ikke pågrepet.

Den fjerde siktete ble pågrepet torsdag morgen i en bopel i Oslo. Mannen er 27 år, og tilhører den samme omgangskretsen som de andre siktede.

Den siktede kvinnen (40) er fra Bærum, og skal også tilhøre samme omgangskrets.

Var på vei hjem

Mohammad Arshad døde etter at han ble funnet på gaten i et villastrøk på Manglerud i Oslo like etter midnatt natt til lørdag 28. september.

Den 52 år gamle familiefaren skal ha vært på vei hjem fra jobb da han på et eller annet tidspunkt sent på kvelden ble angrepet av en eller flere gjerningsmenn.

Ifølge en pressemelding har politiet lenge ment at flere enn tre opprinnelig siktede var med på drapet. Politiet utelukker ikke flere pågripelser.