Ny vannlekkasje i Oslo

Brannvesenet jobber med å få kontroll over nok en vannlekkasje på Sagene – ett døgn etter at vannet skapte kaos i hovedstaden.

Vannet fosser ut i en gate på Sagene i Oslo

DAG 2: Vannet fosser ut i en gate på Sagene i Oslo.

– Det er mange brannbiler på vei, skrev Oslo brann- og redningstjeneste på Twitter like etter klokken 20.

Ifølge nødetaten er det en større lekkasje i Sandefjordgata på Sagene tirsdag kveld. Det er like i nærheten av der det var en stor lekkasje mandag ettermiddag.

Laster Twitter-innhold

Kort tid etter opplyste også politiet om det samme.

– Vi er i Kongsvingergata hvor det er en ny vannlekkasje. Vannet beveger seg i retning mot Sagene, og nedover Sandefjordgata.

Stanset etter kort tid

I motsetning til dagen før kom meldingene raskt om at lekkasjen ble stanset. Folk i området så at vannmengdene ble betydelig redusert enn det som kom nedover gatene først.

En halvtimes tid etter at lekkasjen ble oppdaget meldte brannvesenet at den var stoppet.

– Vannet er avstengt. Det vil fortsatt renne mye vann i gatene ned i fra kryss Kongsvingergata-Sandefjordgata og ned mot Arendalsgata, skrev de på Twitter.

Repareringsarbeid trolig årsak

Politiet mener den siste lekkasjen skjedde fordi løse masser traff et vannrør. Massene raste trolig ut etter arbeid med å reparere den forrige lekkasjen i området.

– Heldigvis ble lekkasjen stanset raskt slik at vi ikke fikk like mye vann i gatene som i går, sier politiets innsatsleder Tore Barstad.

Laster Twitter-innhold

Det virker som at tirsdagens lekkasje gir betydelig mindre konsekvenser for trafikken også. Kun et par gater i området ble sperret, ifølge NRKs reporter på stedet.

Mindre vannlekkasje på Sagene i Oslo. Her fra et kryss i bydelen ved Arendalsgata.

ROLIGERE: Sammenlignet med mandagens vannlekkasje er det som skjedde tirsdag kveld langt mindre dramatisk. Likevel har vannet strømmet nedover flere gater også denne kvelden.

Foto: Hilde Røiseland / NRK