Norgesmester i rally før siste løp

Eyvind Brynildsen fra Våler er norgesmester i rally allerede før siste løp er kjørt.

Eyvind Brynildsen

Eyvind Brynildsen (t.v) er norgesmester i rally. Her sammen med kartleser Anders Fredriksson.

Foto: Pixel Perfect AS

Helgens NM-runde på Notodden er nemlig avlyst på grunn av dårlig vær, og da er det ingen som kan ta igjen Brynildsen fra Våler når det gjenstår ett løp på Hamar.

– Jeg sa tidlig at jeg hadde tenkt å vinne alle sju løpene. Hittil i år har jeg vunnet fem og har nok poeng til at de andre ikke klarer å ta meg igjen når løpet til helgen blir avlyst, sier Brynildsen.

Men selv om seieren er i boks, skulle han gjerne ha kjørt løpet på Notodden.

– Jeg hadde en god følelse før helga, så det hadde vært moro å vinne nummer seks og muligens ha klart å vinne alle sju med å kjøre det siste løpet på Hamar om en uke, sier han.

Han synes det er ekstra surt at Andreas Mikkelsen hadde tenkt å komme fra Australia for å kjøre løpet på Notodden. I tillegg har Brynildsen ny bil, som han nå må vente i litt over en uke for å konkurrere med. Da er det sjette løp på Hamar - også dét har Brynildsen tenkt å vinne.

– Det er ikke det samme å vinne hvis ikke man kan stå på seierspallen og sprute champagne, men jeg har en skummel plan om å sprute litt champagne neste helg og sikre seier i seks av seks løp, avslutter han.