Fortsatt hockey-feber i Sarpsborg

Sparta Sarpsborg går mot ny rekord i antallet solgte sesongbiletter. Rekorden fra i fjor er allerede snart tangert.

Sparta-Frisk

Sarpsborg- publikummet kjøper sesongbilleter som aldri før.

Foto: Glenn Thomas Nilsen

Sparta Sarpsborg satte i fjor ny rekord med 1700 solgte sesongkort, og allerede nå nærmer man seg like mange i sarpsborgklubben.

– Det ser bra ut så langt, og vi håper vi skal slå tallene fra i fjor, sier markedssjef i Sparta Sarpsborg Tony Malm.

Nesten 1600 solgt allerede

Sparta, som noe skuffende for Sarpsborg publikummet ble slått ut i semifinalen av Stavanger Oilers i fjorårets sluttspill, har hatt en massiv støtte fra tribunen de siste årene. Markedssjef Malm tror dette er noe som vil fortsette også neste sesong.

– Det er en uke siden vi har gjort en opptelling, men da var vi oppe i 1500. Det har blitt solgt en del siden da, så jeg tipper vi er oppe i en 1550 til 1600 solgte sesongkort allerede nå.

Da ser det jo ut som dere vil slå fjorårets rekord ganske greit?

– Ja, vi håper i alle fall på det. Vi får se hvordan det går i innspurten, men det er jo en stund til sesongstart ennå, så det burde være mulig å slå rekorden, fortsetter Malm.

Ikke redd for momsen

Fra å med 1 juli vil det bli innført moms på billetter på idrettarrangement her i landet. Malm tror ikke dette vil gjøre noe med oppslutningen fra publikum i byen som kaller seg selv for "hockey-town".

- Vi kommer ikke til å endre noen av prisene på grunn av momsen, så jeg tror ikke det vil utgjøre noen forskjell i Sparta Amfi, avslutter markedssjef Tony Malm.