Fansen måtte bæres bort igjen

For andre kveld på rad måtte fansen til det nye popidolet Isac Elliot bæres ut av konsertområdet.

Måtte bæres ut

Norsk Folkehjelp kom jentene til unnsetning under konserten på Bragernes torg i kveld.

Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no

Det var på Bragernes torg i Drammen i kveld at sanitetsmannskapene til Norsk Folkehjelp fra Sande måtte ta hånd om rundt 15 jenter som blei klemt opp mot gjerdet lengst foran i menneskemassene.

Ingen til skade

– Ingen kom til skade, men ei jente som trengte litt mer omsorg ble kjørt bort i en ambulanse. De øvrige kom seg etter å ha fått et ullteppe og litt vann å drikke, sier Roger Bjerknes i Norsk Folkehjelp.

– Høye forventninger, tettpakka folkemengde og lite mat og drikke, det blei nok litt for mye av for noen av dem, legger Bjerknes til.

måtte bæres ut

Ei jente blei kjørt bort i ambulanse, de andre kom seg etter å ha fått litt omsorg og litt å drikke.

Foto: Vegard M. Aas / Presse30.no

Det var det nye 13 år gamle popidolet Isac Elliot som fikk deler av publikum til å kollapse. Slik han også gjorde på Union Scene i Drammen kvelden før. Der måtte omkring 60 av jentene hjelpes av vaktene.

Ingen politisak

– Så lenge ingen har kommet til skade har dette ikke vært noe sak for oss, sier operasjonslederen i Søndre Buskerud politidistrikt.

Kveldens konsert på Bragernes Torg var et arrangement i regi av Kreftforeningen og P4. Konserten var gratis og varte i ca. 30 minutter.

Isac Elliot er en finsk sanger, danser og skuespiller født i 2000. Han var medlem av «Cantones Minores» og sangen hans «Pop Goes My Heart» kom med i filmen Ella ja kaverit i 2012.

Elliots første singel «New Way Home» ble utgitt den 13. februar 2013. Sangen ble nummer 1 på Finlands offisielle liste. Singelen «My Favorite Girl» ble gitt ut i november 2013.