Mann tisset i flytrappa

En mann i 30-årene måtte så mye på do etter landing at han like gjerne tisset i flytrappa.

Politiuniform

Politiet hadde som vanlig litt å ta seg til natt til søndag.

Foto: Vegard Wivestad Grøtt, / NTB scanpix

Det skriver Øst politidistrikt på Twitter. Hendelsen skjedde i ti-tiden på Moss lufthavn Rygge. I tillegg til å gjøre fra seg i trappa, skal han ha sendt fra seg grove verbale gloser.

– Han var beruset og til stor sjenanse, sier operasjonsleder Arne Haraldstad i Øst politidistrikt til Moss Avis.

Flyselskapet har valgt å ikke anmelde hendelsen. Mannen i 30-årene ble satt i drukkenskapsarresten og kan vente seg en klekkelig bot, skriver politiet på Twitter.

Politiet hadde som vanlig mye å gjøre natt til søndag. I løpet av natten ble for eksempel 15 berusede personer bortvist fra sentrum i Østfold-byene på grunn av ordensforstyrrelser.

21.56: En beruset mann i slutten av tenårene innbragt fra legevakta i Halden da han gjorde skadeverk på inventaret. Han ble også anmeldt for trusler og forulemping av tjenestemenn.

01.12: En mann i 40-årene ble pågrepet på et utested i Fredrikstad sentrum. Han skal ha slått dørvakta i ansiktet og sparket han i kneet. Voldsmannen ble satt i arresten og skal avhøres i dag.

01.49: To menn i 20-årene var i slåsskamp utenfor en bolig på Brødløs i Halden. De skal ha vært en privat fest på stedet. Begge ble anmeldt for ordensforstyrrelse.

02.02: I Moss ble en beruset mann i 20-årene innbragt fra utested i sentrum for ikke å ha etterkommet politiets pålegg, samt forulempet tjenestemenn. Han venter seg en bot.

02.15: Mann i 30-årene ble anmeldt for drikking på offentlig sted i Moss sentrum.

02.51: En beruset mann i slutten av 20-årene ble innbragt fra sentrum for å ikke ha etterkommet pålegg samt forulempet tjenestemenn. Også han ble bøtelagt.

03.36: Politiet gjennomførte en promillekontroll i Osloveien i Askim. 23 biler ble kontrollert. 1 ble anmeldt for kjøring uten gyldig førerkort.

03.39: En gutt i midten av tenårene tyvlånte morens bil og kjørte i grøfta på Østsida i Fredrikstad. Ingen ble skadet. Gutten ble kjørt hjem til moren.