Mann sendt til sykehus med stikkskader

En mann i 50-årene ble raskt sendt til sykehus etter han ble funnet med stikkskader i Løkkaskogen ved Besserud i Oslo. Politiet har kontroll på den antatte gjerningsmannen.

Politiet sperrer av åstedet for å gjøre undersøkelser

FUNNET UTE: Politiet har sperret av åstedet i Løkkaskogen der de fant den skadde utenfor en leilighet. Den angivelige gjerningsmannen er sendt til arresten. Politiet er på stedet og avhører vitner.

Foto: Hanna Seferowicz / NRK

Politiet fikk melding om hendelsen klokken 09.10 fredag morgen.

– Første patrulje som kom til stedet fant en skadd mann på utsiden av en adresse der. Han var blodig, sier operasjonsleder Andre Kråkenes i Oslo politidistrikt.

Mannen skal ikke være livstruende skadet. Politiet fant en kniv på stedet, men vet ennå ikke om det var den som ble brukt. Den skadde mannen er sendt til Ullevål sykehus.

– Det var også en annen mann til stede som vi antar var gjerningsmannen. Han ble pågrepet uten dramatikk, sier Kråkenes.

Antatt gjerningsmannen er i slutten av 20-årene. Han kjøres til arresten for avhør. Politiet er på stedet og avhører flere vitner.

– Inne i leiligheten i tilknytning til funnstedet befant det seg andre voksne personer og noen små barn. Disse avhører vi nå, men det en utfordring siden de ikke snakker norsk. Derfor tar det litt tid å finne ut hva som har skjedd, sier Kråkenes.

Relasjonen mellom de involverte er så langt ukjent, men politiet mener de to kjente hverandre.

Beklager, vi kunne ikke vise innholdet.
Se «Mann stikkskadet i Holmenkollen» i nytt vindu