Mann alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket ved «Smuget» i Asker

En mann er hardt skadet etter å ha blitt knivstukket i Asker sentrum søndag kveld. Mannen blødde kraftig da han ble kjørt i all hast til Ullevål sykehus kort tid etter klokken 22 søndag kveld.

Knivstikking i Asker

Blod på bakken i smuget i Asker etter at en mann i slutten av 30-årene ble knivstukket.

Foto: Erik engen/ NRK

Det er på det rene at mannen, som er i slutten av 30-årene, har blitt knivstukket i både overkroppen, armen og låret.

Politiet på åstedet bekrefter overfor NRK.no at fornærmede er av utenlandsk opprinnelse, og at gjerningspersonene også skal ha vært det.

Innsatsleder Ståle Knudsen vet forløpig lite om hva som har skjedd, men den fornærmede skal være hjemmehørende i Asker-området, og etter det NRK erfarer så har han alvorlige og muligens livstruende skader.

Blødde mye

Politiet vet ikke hvor mange ganger han ble stukket, men sier at han blødde krafig.

NRKs reporter på stedet melder om kraftige blodspor.

Leter etter flere personer

Vitner har forklart til politiet at flere personer gikk rolig fra åstedet etter hendelsen. Samtidig skal en bil ha forsvunnet i stor fart fra Asker sentrum.

– Vi har fått tak i flere vitner til hendelsen, og jobber med å snakke med dem nå, sier operasjonsleder ved Asker og Bærum politidistrikt Arild Bakken.

Politiet fikk melding fra AMK om hendelsen klokken 22.05 søndag kveld. Kriminalteknikere kom til åstedet litt før 23.30.

Innsatsleder Ståle Knudsen forteller at politiet driver taktisk og teknisk etterforskning på åstedet, og at de er interesserte i å komme i kontakt med personer som har oppholdt seg i sentrumsområdet i 21.30-22-00-tiden.

Ifølge NRKs reporter på stedet er det flere overvåkningskameraer i området rundt der knivstikkingen skjedde. De kan kanskje gi svar på foranlendingen til den alvorlige hendelsen, og bilder av gjerningspersonene.

Politibetjenter på stedet der en mann i slutten av 30-årne ble knivstukket i Asker

Politibetjent og kriminaltekniker på stedet der en mann i slutten av 30-årne ble knivstukket i Asker søndag kveld.

Foto: Erik Engen/ NRK