Hopp til innhold
Savnet i Drammen
Foto: Tove Bø / NRK/Politiet

Mann (37) savnet

Oppsummert

37 år gamle Mariusz Adam Konczak ble meldt savnet etter at han ikke kom hjem etter et besøk i Drammen sentrum natt til søndag. Han var sist i kontakt med en person i Vinjesgate i Drammen sentrum ved 02.00-02.30-tiden. Han var på vei hjem til sin egen adresse i Steinbakken på Åssiden.

 • Avslutter søk etter savnet mann

  Politiet avslutter i ettermiddag søket etter den 37 år gamle mannen som er meldt savnet etter en bytur i Drammen. Det er ikke funnet noen spor etter 37-åringen. Politiet vil etterforske saken videre.

 • Ingen spor etter savnet mann

  Politiet har ikke funnet noen spor etter den 37 år gamle mannen som er savnet i Drammen. Rundt 60 personer leter fortsatt etter 37-åringen på land og til vanns. Siste observasjon av mannen var i Vinjes gate i Drammen natt til søndag.

 • Vil ha hjelp fra grunneiere

  Politiet oppfordrer grunneiere til å ta vel imot Røde Kors' mannskaper mellom Øvre Sund bru og travbanen, når letemannskapene i dag søker etter den savnede 37-åringen langs elvekanten og i hager langs Drammenselva.

 • Fortsetter søket

  Frivillige mannskaper fra Røde Kors fortsetter i dag søket etter den savnede 37-åringen som forsvant fra Drammen natt til søndag. 55 personer fra Røde Kors skal søke på land mellom Øvre Sund bru og travbanen. I tillegg fortsetter brannvesenet og Røde Kors søkene på elva.

 • Trapper ned søket

  Søket etter den 37 år gamle mannen som er savnet i Drammen trappes nå ned. Båtene kommer til å fortsette frem til de er ferdige, men det vil ikke foretas noe videre søk i natt. Det vil holdes et møte i morgen klokken ni for å kartlegge videre arbeid, men Søndre Buskerud Operasjonssentral forteller at fokuset nå rettes mer over på etteretning og etterforskningsarbeid.