Må flytte etter naboterror

En Fredrikstad-kvinne hadde en så vanskelig personlighet at naboene fikk henne tvangsflyttet fra borettslaget - for andre gang.

Kvinnen blir kastet ut av et borettslaget, etter å ha plaget og sjikanert beboere og deres gjester i flere år.

Det er Fredrikstad tingrett som gir borettslaget medhold i å tvangsselge.

Kvinnen har også tidligere vært saksøkt på grunn av lignende oppførsel i et annet borettslag.

LES OGSÅ:

Vet ikke hvorfor hun var vanskelig

Hun skal ha vært vanskelig mot de fleste naboene i borettslaget. Blant annet skal hun ha fortalt en ung gutt at hennes mor var lesbisk og hadde sex med hunden.

Gutten skal også ha blitt kalt for «horunge» og «drittsekk», før kvinnen skjelte ham ut. Dette skal ifølge dommen ha skjedd flere ganger.

Fredrikstad tingrett fant det hevet over enhver tvil at kvinnen har oppført seg på en uakseptabel måte overfor andre beboere og hun må derfor flytte fra borettslaget.

Hvorfor hun har vært så vanskelig var det ingen i retten som kunne svare på. Ikke en gang kvinnen selv.

LES OGSÅ:

Skremte folk på visning

Det er også flere forklaringer om hvordan både fellesarrangement og private selskaper har måttet avbrytes på grunn av kvinnen. Når det har vært visning av leiligheter som har vært til salgs, skal hun ha skremt bort folk som har kommet til visningene.

I dommen står det følgende: «Det kan synes som hun har meget sterke sympatier og antipatier og at hun er nærmest uten bremser overfor folk hun ikke liker. Noen beskriver henne som svært snill og hjelpsom, mens andre har forklart seg om en person som aktivt oppsøker dem for å lage bråk.»

Kvinnens raseri skal også ha blitt rettet spesielt mot en annen kvinnelig beboer. En mulig årsak til konflikten skal ha vært at den ene skal ha kalt den andre for «tuppa».

– Det er uforklaring for retten hvordan dette eventuelt skulle kunne forårsake en konflikt mellom de to nesten 40 år senere, står det i dommen.

LES OGSÅ: