Hopp til innhold

Liten gutt døde i trafikkulykke

En to år gammel gutt døde etter påkjørsel i et lyskryss på Slemdal i Oslo. Til tross for livreddende arbeid døde gutten på stedet.

En toåring omkom etter en trafikkulykke i Tråkka. Politiet jobber på stedet.

TOÅRING OMKOM PÅ STEDET: En toåring omkom etter en trafikkulykke i Tråkka på Slemdal. Ulykken skjedde i et fotgjengerfelt.

Foto: Christopher Isachsen Sandøy / NRK

– Da vi kom til stedet ble det forsøkt livreddende arbeid av ambulansepersonell, men livet stod ikke til å redde, sier operasjonsleder Sven Christian Lie i Oslo politidistrikt.

Ved 17.00-tiden mandag ettermiddag fikk politiet inn en melding om en dødsulykke i lyskrysset i Stasjonsveien/Tråkka.

Et barn omkom i en ulykke på Slemdal i Oslo

Et barn omkom i en ulykke på Slemdal i Oslo

– Det er en liten gutt som har vært sammen med foreldrene sine. Han har gått over et fotgjengerfeltet og blitt truffet av en bil, sier innsatsleder på stedet, Arve Røtterud.

Gutten skal ha gått på grønt lys. Bilen som kjørte på gutten hadde også grønt lys, og kom fra oversiden og inn i lyskrysset. Sjåføren er nå ivaretatt av politiet og førerkortet er beslaglagt, dermed har han status som siktet.

– Vi tar han med til Oslo legevakt hvor han vil bli fulgt opp videre. En sterk påkjenning for han naturligvis, sier innsatslederen.

Barnet er kjørt til Ullevål sykehus, sammen med sine foreldre. Foreldrene blir videre tatt hånd om av helsepersonell på sykehuset. Politiet ble igjen på stedet en stund i etterkant for å innhente tekniske spor og vitneavhør.

Intervju med innsatsleder Arve Røtterud etter dødsulykke på Slemdal

Intervju med innsatsleder Arve Røtterud etter dødsulykke på Slemdal.