Flere Lime-butikker er under etterforskning
Foto: Bøe, Torstein / NTB scanpix

Lime-saken

Oppsummert

Hovedmannen i Lime-saken er dømt til 9 års fengsel for menneskehandel og organisert kriminalitet. I alt 12 personer er dømt i rettssaken rundt dagligvarekjeden Lime. Én tiltalt ble frikjent.

 • Ber om 12 år for Lime-sjefen

  Etter eitt år er den omfattande Lime-rettssaka ferdig, skriv NTB. Aktor ber om 12 års fengsel for hovudtiltalte Sajjad Hussain, som er skuldig i grov menneskehandel, ved å ha henta minst ti pakistanarar til Noreg for å jobbe for seg under tvang.

 • Lime-saka blir utsett

  Ein av dei tolv tiltalte i Lime-saka er sett i karantene på grunn av influensasymptom, der smitte av det nye koronaviruset ikkje kan bli utelukka. Dermed blir rettssaka som går i Borgarting lagmannsrett, utsett, skriv VG.

 • Forkastet anke i Lime-saken

  Høyesteretts ankeutvalg har forkastet anken fra 12 av de 13 tiltalte i Lime-saken fra Oslo tingrett. Dermed går ankesaken som planlagt til høsten. Ankene var hovedsakelig rettet mot lang saksbehandlingstid.

 • De tolv domfelte i Lime-saken anker

  Alle de tolv som ble dømt i Lime-saken, anker dommen, melder Aftenposten. Statsadvokaten har kommet med motanke. Etter to og et halvt år i rettsapparatet ble de 12 dømt for menneskehandel, organisert kriminalitet og flere andre lovbrudd

Furuholmen Lime
Elden forsvarer pågrepet i Lime-saken