Hopp til innhold

Lier er fornøyd

Ordfører i Lier, Ulla Nævestad, mener at det nå kan bli lettere å utvikle Lierstranda etter at Strømsgodset har valgt Sundlandområdet i Drammen som arena for ny stadion.

Gjelstens stadionplaner
Foto: Kosbergs Arkitektkontor

Lier kommune var villig til å frigi areal på Lierstranda til ny fotballstadion for SIF. Bak stod investor Bjørn Rune Gjelsten med firmaet Gjelsten Holding.

- Nå er det ikke lagt noen brikker på forhånd for utviklingen av Lierstranda, så dette er ikke noe problem. Jeg har hele tiden sagt at det kan dukke opp andre løsninger som ingen har sett, og det har jo skjedd i dag.

 

Bjørn Rune Gjelsten
Foto: Fjeldstad, Knut / SCANPIX

Nævestad mener Strømsgodsets planer på Sundland frigir arealet som var tenkt til fotballstadion på Lierstranda til andre formål.

- Nå står vi frrere til å finne andre muligheter på de områdene en stadion hadde beslaglagt. Det er et godt utgangspunkt for planlegging.

- Hva kan det bli der?

- Det må vi se på i samarbeid med Gjelsten Holding. Det kan også være flere som ønsker å utvikle noe på området som Strømsgodset tenkte å legge en stadion, sier Nævestad.

Lierordføreren mener Strømsgodsets nei til ny stadion på Lierstranda ikke får noen betydnig for Gjelsten holdings planer. 

- En stadion på Lierstranda er ikke avgjørende for utviklingen av Lierstranda.

 

Pressekonferanse om stadion
Foto: Caroline Bækkelund Hauge / NRK