Hopp til innhold

Ny voldtekt i Oslo

En ung kvinne ble voldtatt på Løren i Oslo i natt.

Voldtekt på Løren

Natt til onsdag ble en kvinne voldtatt i et garasjeannlegg ved Spieraveien 9 på Løren i Oslo.

Foto: Vegar Erstad / NRK

Voldtekten skjedde ved et garasjeanlegg i Spireaveien på Løren. Politiet anser imidlertid ikke voldtekten som en overfallsvoldtekt.

Tok følge fra utested

Politiet fikk melding om voldtekten ved 03-tiden i natt av en mann som hadde møtt på den fornærmede kvinnen.

Kvinnen har forklart til politiet at hun kom i kontakt med den antatte gjerningsmannen på et utested tidligere på kvelden, etter å ha deltatt på en konsert i Oslo sentrum.

Den fornærmede og gjerningsmannen skal ha tatt følge fra utestedet i retning Refstad, og kvinnen har i natt i samarbeid med politiet kommet frem til at åstedet for voldtekten var et garasjeanlegg ved Spieravein 9.

– Vi søker etter videoopptak som forhåpentligvis fanger opp de to som forlater utestedet og går i retning Refstad, sier leder ved sedlighetsavsnittet Kari Janne Lie i Oslo politidistrikt til NRK.

Vil gjøre nye avhør

Det etterlyses nå vitner i saken.

– Politiet ønsker nå at personer som befant seg i området Refstad, rundt Spireaveien 9, i perioden 02.30 og 03.00 og har sett disse personene, tar kontakt med politiet.

Den fornærmede kvinnen beskriver gjerningsmannen som mørkhudet. Han skal ha vært ikledd mørk boblejakke med en mørkrød skjorte under.

Politiet jobber nå med å få sikret kriminaltekniske spor, og vil gjøre nye avhør av den fornærmede kvinnen.

– Fornærmede ble avhørt inledningsvis i natt. Hun vil så raskt det lar seg gjøre bli avhørt nærmere om hendelsesforløp og beskrivelse, sier Lie.

Kriminalvakten er nå på stedet og sikrer spor. Kvinnen er kjørt til voldtektsmottaket og vil bli avhørt i løpet av dagen.

Innholdet som skulle vises her støttes dessverre ikke lenger.