Hopp til innhold
Blomster er onsdag kveld lagt ned i Tostrups gate etter Frogner-drapet.
Foto: Christian Ziegler Remm / NRK

Kvinne skutt og drept på Frogner

Oppsummert

Onsdag 28. april ble Fevziye Kaya Sørebø (50) drept i bilen sin i Tostrups gate på Frogner. En mann i slutten av 30-årene ble etter kort tid pågrepet på E18. Mannen erkjenner straffskyld.

 • Frogner-drap fortsatt under etterforskning

  Nesten ni måneder etter drapet på tobarnsmoren Fevziye Kaya Sørebø på Frogner er etterforskningen fortsatt ikke avsluttet. Det skriver Avisa Oslo.

  Politiadvokaten i Oslopolitiet sier til avisa at elektroniske bevis/beslag ikke er ferdig gjennomgått. I tillegg er ikke alle avhør avsluttet.

  En mann i 40-årene ble siktet for drapet og erkjente straffskyld i juni.

  Sørebø og siktede hadde i flere år vært i konflikt. Siktede var saksøkt av tobarnsmoren og skyldte henne nesten 12 millioner.

 • Frogner-siktet er tilregnelig

  Mannen som er siktet for å ha skutt en 50 år gammel kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo i april, er strafferettslig tilregnelig, mener sakkyndige.

  Det kommer fram i en fengslingskjennelse fra Oslo tingrett torsdag, der mannen ble varetektsfengslet i nye fire uker.

  I kjennelsen vises det til en rettspsykiatrisk erklæring fra 6. juli.

  Den nå 40 år gamle mannen har erkjent straffskyld for drapet på Fevziye Kaya Sørebø.

 • Forgner-siktet er tilregnelig

  Mannen som er siktet for å ha skutt en 50 år gammel kvinne på åpen gate på Frogner i Oslo i april, er strafferettslig tilregnelig. Det mener sakkyndige som har vurdert saken, ifølge fengslingskjennelsen fra Oslo tingrett.

  Den 40 år gamle mannen har erkjent straffskyld for drapet. Han ble innlagt på psykiatrisk sykehus kort tid etter at han ble pågrepet, men ble i mai overført til vanlig varetekt.

 • Drapssiktet erkjenner straffskyld

  Mannen i 30-årene som er siktet for Frogner-drapet på 50 år gamle Fevziye Kata Sørebø erkjenner straffskyld.

  – Han har vært i avhør i hele dag og har forklart seg grundig om sin kontakt med avdøde og hennes ektemann, samt foranledningen til handling. Han er sterkt preget. Det har vært en lang og vanskelig dag, sier mannens forsvarer Ole Petter Drevland til NRK.

  Det var Budstikka som først omtalte saken.