Kvinne knivstukket på Bekkestua

En kvinne i 50-årene er knivstukket på Bekkestua i Bærum. Innbruddstyven gikk til angrep da han ble oppdaget på kjøkkenet.

Store politimannskaper leter nå etter mannen i området rundt Bekkestua. Han skal være ca 40 år gammel, mørkt hår, lys blå T-skjorte. Mulig rumener, opplyser politiet på twitter. Politiet ønsker tips fra publikum om knivstikkingen.

– Da kvinnen kom hjem overrasket hun gjerningsmannen som hadde tatt seg inn på kjøkkenet hennes. Han knivstakk henne flere ganger før han forlot stedet til fots, sier operasjonsleder Tomm T. Berger.

Kvinnen er kjørt til Bærum sykehus, men skal ikke være livstruende skadet. Politiet opplyser at hun er stukket i leggen og i armen. Gjerningsmannen fant en kniv og stakk kvinnen i leggen og i armen.

For tidlig å sette i sammenheng med innbruddsbølge

Leter med politihund på Bekkestua

Politiet leter med hund etter gjerningsmannen på Bekkestua.

Berger sier de nå søker etter gjerningsmannen med politihunder og alt tilgjengelig personnell, men har ennå ikke funnet den ettersøkte.

Det har vært flere ran i det siste i Asker og Bærum. Kan de henge sammen med denne knivstikkingen?

– Det er for tidlig å si noe så tidlig. Nå jobber teknikerne på stedet for å finne spor, og vi foretar rundspørring for å finne gjerningsmannen.

Episoden skjedde på Gamle Ringeriksvei i 13:30-tiden.

Les også: Innbruddsbølge i Asker og Bærum og på vestkanten