Kvinne funnet død i Hemsedal - en siktet

HEMSEDAL/DRAMMEN (NRK): Det var en kvinne som ble funnet død i en sokkelleilighet på Ulsåk i Hemsedal i dag. Det er gjort funn på stedet som gjør at politiet etterforsker saken som drap.

Hus som er åsted for mistenkelig dødsfall i Hemsedal

DRAPSETTERFORSKNING: Kvinnen ble funnet i sokkelleiligheten i dette huset.

Foto: NRK

Politiet fikk tips som gjorde at de valgte å reise ut til boligen i Ulsåk i Hemsedal klokken 11.15 mandag. De fant da en kvinne død i sokkelleiligheten i huset, men kan av etterforskningsmessige hensyn ikke si noe mer om funnene.

Per Thomas Omholt

Politiadvokat Per Thomas Omholt.

Foto: Idar Krogstad / NRK

Det er gjort funn på stedet som gjør at vi omtaler dette som en drapssak, sier politiadvokat Per Thomas Omholt i Nordre Buskerud politidistrikt til NRK.

Kriminalteknikere arbeider nå med å undersøke åstedet. Politiet foretar også omfattende taktisk etterforskning. Nordre Buskerud politidistrikt vil få bistand fra Kripos under etterforskningen.

En person siktet

Den avdøde er en voksen kvinne og politiet har en formening om hvem hun er, men hennes identitet vil først kunne fastsettes ved obduksjon og identifisering.

– Politiet har mistanke om hvor lenge kvinnen har ligget død, men vi ønsker ikke å gå ut med det av hensyn til etterforskningen.

En mann er siktet i saken. Politiet tror han har forlatt landet. Omholt ønsker ikke å si hvilken relasjon siktede eventuelt har til den avdøde kvinnen.

Ulsåk er et lite tettsted ved riksvei 52, om lag sju kilometer sør for alpinanlegget i Hemsedal.

Created by InfoDispatcher