Kvik Halden er ute av cupen

Sarpsborg 08 vant 3-0 over Kvik Halden.

Kvik Halden FK - Sarpsborg 08

Kvik Halden FK kjempet godt, men Sarpsborg 08 ble for sterke.

Det første målet kom etter 42. minutter etter en stor keepertabbe. Kvik Haldens keeper Joachim Heier driblet ballen som bakerste mann, men Sarpsborg 08s Pål Alexander Kirkevold snappet ballen. Han satte den lett som bare det i det tomme buret. Dette var etter at Heier hadde reddet to store sjanser.

Kvik Halden spiller med ti mann på banen. Etter bare 16 minutter ble det rødt kort til Kvik Halden-spiller Deniz Kaili på 17 år etter en stygg takling. Keeper Arild Østbø reddet straffen.

Det andre målet kom etter en corner i det 74. minutt. Patrick Mortensen fikk ballen og satte den inn, og dermed er det nok avgjort på Halden stadion.

Tre minutter før slutt fikk Matti Lund Nielsen sitt første mål for Sarpsborg 08.

Lagene har møttes før i andre runde. Det var i 2013, også det på Halden stadion. Da vant Kvik Halden FK 1-0. Det var Agim Shabani som scoret det avgjørende målet. Shabani er i dag trener for Østsiden.

Kvik Halden FK er tidligere seriemestere. Det var helt tilbake til 1918. Da slo de Brann 4-0. Kampen ble spilt i Drammen.