– Sarpsborg 08 har alt å tape

Kråkerøy-trener Bjørnar Johannessen legger alt av press over på Sarpsborg 08 før kveldens cupkamp.

Bjørnar Johannessen

Bjørnar Johannessen er trener for 3. divisjonslaget Kråkerøy. Her bommer han på straffe for kveldens cupmotstander Sarpsborg 08.

Foto: Poppe, Cornelius / NTB scanpix

Laster innhold, vennligst vent..

– Dette er en kamp som avgjøres der og da, så det er muligheter. Det er selvfølgelig størst sjanse for at Sarpsborg 08 vinner, men vi skal prøve å ta godt vare på de små sjansene vi har, sier Kråkerøy-trener, og tidligere Sarpsborg 08-spiller, Bjørnar Johannessen før kveldens kamp.

3. divisjonslaget fra Fredrikstad ble klare for 1. runde i cupen etter å ha slått Sparta Sarpsborg 1–0 og Askim 2–0 i kvalifiseringen.

I kveld får de besøk av eliteserielaget Sarpsborg 08.

– Vi er avhengige av at vi virkelig har dagen og får til det vi har planlagt. Men det blir også helt andre rammer for dem enn de er vant med fra eliteserien, så det må vi bruke til vår fordel. Vi har ingenting å tape, mens de har alt å tape. Så får vi se hvor langt det rekker, forteller Johannessen.

– Skal ikke få trøbbel

Sarpsborg-trener Geir Bakke er forberedt på at det kan bli en tøff kamp på kunstgresset på Kråkerøy i kveld.

– Det er på en måte julaften og nyttårsaften for lagene som er nede i divisjonssystemet. Cupen er stas og vi kommer til å møte godt trente fotballspillere, sier han.

Bakke var på Kråkerøy for å se kampen mellom kveldens motstander og Follo 2 mandag. Den kampen endte 1-1.

Sarpsborg-treneren forteller at sarpingene ikke kommer til å gjøre store utskiftninger på laget som tapte 0-1 for Sandefjord i helgen. For han vil ikke at cupbomba skal smelle i Fredrikstad.

– Vi vet at det er lag som får trøbbel allerede i første runde, men vi skal ikke være et av de lagene, forteller Bakke.