Hopp til innhold

Knivstukket kvinne utenfor livsfare

Kvinnen skal ifølge politiet ha blitt stukket flere ganger. Politiet har pågrepet to personer.

Knivstikking.

Politiet på stedet der en kvinne ble knivstukket og kritisk skadd på Tøyen onsdag kveld.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

– Den fornærmede kvinnen ble fraktet til sykehus med kritiske skader. Vi har fått opplyst at hun er stukket i overkroppen, men noe mer om skadeomfanget vet vi ikke nå, sa operasjonsleder, Christian Krohn Engeseth, onsdag kveld.

Litt før klokken 2 natt til torsdag opplyser vaktleder Roger Hjertø ved Krimvakta at den 28 år gamle kvinnen er utenfor livsfare.

– Behandlingen har vært vellykket så langt, men hun ligger i respirator, så vi får ikke avhørt henne før tidligst torsdag, sier han til NTB.

Det var AMK som meldte fra til politiet om knivstikkingen klokka 20.46.

Engeseth forteller at stikkingen fant sted inne i et boligbygg i Tøyengata.

– Det er blod i oppgangen i bygget, men vi vet foreløpig ikke om knivstikkingen fant sted inne i en leilighet eller i oppgangen.

Knivstikking.

Krimteknikerne jobber fortsatt med undersøkelser på stedet.

Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

Avhører vitner

Politiet opplyser videre at det er for tidlig å si noe om relasjonen mellom de innvolverte og foranledningen til knivstikkingen.

– Teknikerne jobber fortsatt på stedet, i tillegg jobber vi gjennom natten med blant annet å skrive ut vitneavhør. Verken kvinnen som ble stukket eller de to pågrepne er avhørt ennå, så vi er ikke kommet noe nærmere kjernen i det som har skjedd, forklarer Hjertø. Det er heller ikke kjent hva slags relasjon det er mellom de tre involverte i saken.