Knivstikking på Furuset

Oppsummert

Kvelden mandag 11. desember ble en person knivstukket på Furuset.

 • Varetektsfengslet for knivstikking

  En 18-åring er varetektsfengslet i to uker og en 16-åring i tre dager etter at en ung mann ble knivstukket utenfor Furuset bibliotek i Oslo mandag kveld. Politiet har siktet de to tenåringene for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk.

  En person er knivstukket på Furuset i Oslo mandag kveld.
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • I varetekt etter knivstikking

  En 16-åring er varetektsfengslet i tre dager etter at en ung mann mandag ble knivstukket på Furuset i Oslo. Politiet har siktet to personer for drapsforsøk eller medvirkning til drapsforsøk. 16-åringen nekter straffskyld.

 • Siktet for drapsforsøk

  To personer er siktet for drapsforsøk etter en mann ble knivstukket på Furuset mandag kveld, skriver Aftenposten. Mannen er fremdeles alvorlig skadet. Fire personer ble opprinnelig pågrepet etter knivstikkingen, men to ble senere løslatt.

  Mann knivstukket på Furuset i Oslo
  Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
 • To løslatt etter knivstikking

  To av de fire pågrepne etter knivstikking på Furuset er løslatt. De to ble sluppet fri etter avhør, mens de to andre fortsatt er siktet i saken, skriver Aftenposten. Alle de involverte er kjent av politiet fra før.

 • Fire pågrepet etter knivstikking

  Fire personer er pågrepet etter at en ung mann ble knivstukket i nærheten av Furuset bibliotek mandag kveld. Det opplyser Oslo-politiet klokken 00.25 natt til tirsdag.

  Laster Twitter-innhold