Joker-ran
Foto: Andreas Sundby / NRK

Knivran på Joker-butikk

Oppsummert

To maskerte ranere brukte kniv for å true til seg flere varer på en Joker-butikk i Holmen vest i Oslo. Ved hjelp av en politihund ble to menn som er mistenkte for ranet pågrepet like ved.

 • Politihund sporet ransmistenkte

  Inne i Joker-butikken som ble knivranet i Gaupefaret første juledag ble det funnet blodspor som en politihund fulgte. Hunden ledet politiet deretter til en leilighet like ved hvor de to ransmistenkte ble funnet. Den ene hadde et kutt på hånden.

  Knivran av Joker-butikk.
  Foto: Andreas Sundby / NRK
 • Ranere pågrepet

  Politiet har pågrepet de to mistenkte for ranet, i besittelse av tyvegodset. De ble pågrepet like ved Joker-butikken etter søk med politihund og andre patruljer. Det var like etter klokken 10:00 første juledag at butikken i Gaupefaret ble knivranet.

 • Ser etter to menn

  Politiet ønsker tips etter ranet av en Joker-butikk i Gaupefaret vest i Oslo. Ranerne var maskerte med finlandshette og tørkle. De fikk med seg øl og snus fra butikken. De ansatte ble ikke fysisk skadd i knivranet.

  Laster Twitter-innhold
 • Ranet butikk med kniv

  Rundt klokken 10:17 første juledag ble en Joker-butikk knivranet i Gaupefaret vest i Oslo. Butikken ble ranet av to maskerte menn som truet til seg noen varer og løp vekk fra stedet. Politiet søker nå etter disse to og sjekker overvåkningsvideo.

  Joker-ran
  Foto: Andreas Sundby / NRK