Se Etter to - Før fem her - direkte fra Melløs

NRK sender lokaloppgjøret mellom Moss og FFK i dag. I tillegg kan du se ettermiddagssendingen direkte her frem til klokka 17.

Fem østfoldlag møtes i tre kamper i andre runde i cupen. NRK Østfold sender direkte i oppkjøringen til MFK-FFK fra klokka 14.

Se radiosendingen direkte fra 14-17 - og kampen direkte fra klokka 1800.

Cup-sending

Fotograf Odd Skjerdal t.v. og programleder Espen Torgersen er klare til å lede NRKs cup-sending fra Melløs stadion i Moss onsdag.

Foto: Sara Vilde Solås / NRK

– I dag er det lokaloppgjør, et av de store, mener programleder Espen Torgersen.

I dag skal han lede en tre timer lang direktesending fra Melløs stadion i Moss. NRK Østfolds radiosending «Etter to før fem» vil altså bli sendt direkte på våre nettsider fra klokken 14.00.

– Vi har lyst til å oppleve kampen, derfor pakker vi sammen radiostudioet og drar til Moss. Vi nøyer oss ikke med å bare sende radio, når vi først skal ut så tenkte vi at dette her må folk få lov til å se! Vi tar med en kameramann og hele sendingen kan sees på nettet, forteller Torgersen.

Musikk og fotball i fokus

Radiosendingen blir ikke en tradisjonell ettermiddagssending.

– Vi har flydd inn en musiker fra Hemsedal som skal spille for oss på mandolin. Tonje Halbjørhus heter hun, hun skal ha konsert i morgen og stopper innom oss på veien. Også blir det naturlig nok fullspekket med fotball.

Under et døgn til sendingen går på lufta, var ikke alt helt spikret enda.

– Er det noen som ikke har noe å gjøre mellom klokka 15.00 og 15.30, så har vi et ledig vindu der, sa Torgersen i går.

Direktesendt kamp

Kampen mellom Moss FK og FFK vil streames direkte fra klokka 18.00 etter at radiosendingen er ferdig.

– Den streames på nettsidene våre. Det er et samarbeid mellom oss i NRK Østfold og Fredriksstad Blad. Kristian Bolstad skal kommentere kampen, mens jeg skal sitte ved siden av og slenge litt med leppa.

Direkte fra Halden på torsdag

Onsdag er ikke den eneste dagen med cup-sending fra NRK Østfold denne uka, på torsdag sender vi direkte fra Halden.

– Vi har selvfølgelig lyst til å få med oss den kampen også, Kvik Halden mot Sarpsborg 08. Der blir det blant annet plateslipp og mye fotball i ettermiddagssendinga, avslutter Torgersen.

Og fotballkampen, den blir selvfølgelig streamet direkte på våre nettsider.