Hopp til innhold

Klare for ny kamp

Sarpsborg 08 spiller på torsdag sin viktigste kamp denne sesongen. Mot Kongsvinger blir det nemlig avgjort om Østfold-laget spiller i øverste divisjon neste år.

Sarpsborg og Kongsvinger-spillere
Foto: Scanpix

Sarpsborg-trener, Roar Johansen, kunne i dag fortelle til NRK at troppen hadde en god restitusjonstrening etter mandagens seier mot Kongsvinger.

Les også: Sarpsborg tok første stikk

- Vi hadde en fin trening, med både sykling og svømming. Jeg tror det hjalp gutta til å legge kampen på mandag bak seg, og dermed gjøre seg klare til kampen i morgen, sa Johansen til NRK.

Mye selvtillit

Sarpsborg 08 møtte Fredrikstad i første kvalifisering og seiret med stil. Dermed gikk de videre i kvalifiseringen, og den neste kampen mot Kongsvinger. Mandag møttes de to lagene i den første av 2 kamper, og Sarpsborg vant også denne kampen.

Dermed har Sarpsborg vunnet to av tre kamper i kvalifiseringen til Eliteserien hittil.

- En kan aldri få for mye selvtillit, så de siste kampene vi har spilt har virkelig gikk oss et løft. Men det som er farlig, er å bli for selvgode. Men jeg er sikker på at vi ikke har noe problem med det heller, forsikrer Johansen.

Svineri i forsvaret

Midtstopperen Ole Christoffer Heieren Hansen ligger hjemme med svineinfluensa og er dermed ikke klar til morgendagens kamp. Så alt er ikke på plass for sarpingene, selv om resten av troppen er skadefri.

- Jeg kan bekrefte at Heieren Hansen ligger hjemme med svineinfluensa. Men heldigvis er ingen av de andre spillerne i troppen smittet. Kjetil Berge er heldigvis klar etter smellen han fikk i den første kampen på mandag, sier Sarpsborg-treneren.

Følg kampen med NRK fra kl. 19.35, torsdag 12. november.