Kjendisstylist refser bærumsgutter

Jan Thomas mener bærumsgutter er mer homofile enn homofile menn.

Jan Thomas
Foto: Johannessen, Sara / SCANPIX

- Jeg mener at gutter skal være gutter. Alt dette med rosa og lyseblå skjerf og smykker - det er en mote som nærmest ikke eksisterer noen annen plass enn her til lands. Selv ikke homofile menn er så homofile. Når man er for glætt for homofile, kan man jo lure på hva jentene synes.

Kjendisstylist Jan Thomas forteller i et intervju med FHM at han ikke har stort til overs for klesstilen til unge menn fra Bærum.

- Holmenkollen er verre

Ifølge Budstikka er bærumsguttene lei seg for stempelet de har fått, og mener folk fra Holmenkollen er verre.

- Det er ikke sånn det er, vi er bare stemplet. Han burde dra til Holmenkollen - det er heller der de går sånn, sier 17 år gamle Sigmund til Budstikka.

17-åringen får støtte fra to andre kompiser på Stabekk videregående skole, som heller ikke er fornøyde med stylistens kleskritikk.

- Ble slått på grunn av klærne

De mener den negative holdningen til "vestkantstilen" blant annet kan føre til mer vold.

Jan Erik Volle merket akkurat dette på kroppen forrige uke.

- Jeg fikk et slag og kutt i leppa da jeg var på vei hjem fra fest. Du ser det kanskje fortsatt. De slo meg og kastet en paraply i bakhodet mitt også. De mente jeg så "keg" ut, forteller han til avisen.

Og hvis du lurer på hva ordet "keg" betyr, kan guttene forklare at det handler om en fin klesstil.

- Han har ikke peiling

Men selv om bærumsguttene synes det er trist og leit å bli stemplet, så sier de at de ikke bryr seg stort om hva Jan Thomas tenker.

- Har jo ikke bodd i Norge på lenge og ikke fått med seg hva som skjer. Han hadde jo den ammekommentaren også. Han har ikke peiling på hva han snakker om, sier Volle.

Volle sikter til en episode av TV-serien «Top model», der stylisten mente amming ikke var bra fordi det kunne ødelegge brystenes fasong.

Les mer: - Tulla om hengepupper

NB! I etterkant av publisering er etternavnet til en av kildene fjernet. Dette i samråd med denne personen.