Kapteinen forlenger med Sarpsborg 08

Sarpsborg 08 har sikret en ny toårskontrakt med kaptein Ole Christoffer Heieren Hansen.

Ole Christoffer Heieren Hansen

Ole Heieren Hansen er klar for to nye sesonger i Sarpsborg 08.

Foto: Nesvold, Jon Olav / NTB scanpix

Den nye kontrakten til forsvarsbautaen varer ut sesongen 2017. Heieren Hansen sier at det var et enkelt valg å knytte seg til to nye år med de blåhvite.

– Først og fremst trives jeg veldig bra her. Jeg har vært i klubben i mange år og føler at vi tar nye steg hele veien. Da jeg fikk muligheten til å være med videre var det et enkelt valg, sier midtstopperen til NRK.

Kontinuitetsbærer

Også sportssjef Thomas Berntsen i Sarpsborg 08 er fornøyd med å ha på plass avtalen.

– Vi er henrykte over at vår kaptein har valgt å forlenge med oss. Heieren Hansen er en av de aller viktigste spillerne våre både på og utenfor banen og er en kontinuitetsbærer for klubben. Heieren Hansen har også denne sesongen tatt sportslige steg, og vi gleder oss over å ha han i klubben i minst to år til, sier Berntsen til sarpsborg08.no.

Heieren Hansen har levert en solid sesong for Sarpsborg 08 så langt. Etter at en tredjedel av sesongen er unnagjort står han faktisk som toppscorer for klubben.

– Det er gøy å ha vært i klubben så lenge og få vært med på den reisen som klubben har hatt. Jeg føler at klubben utvikler seg og at jeg selv utvikler meg hvert år, så det er gøy å kunne være med videre, sier han til NRK.

Denne sesongen er midtstopperens ellevte sesong i Sarpsborg, etter at han kom til Sparta som juniorspiller fra Selbak i Fredrikstad.