Kan bli solgt raskt

Bryne og Kvik Halden starter i forhandlinger denne uka om Kviks Sabri Khattab.

Sabri Khattab, Kvik Halden

ØNSKET TIL 1. DIVISJON. Bryne kan komme til å overta Sabri Khattab (bildet) allerede fra inneværende sesong, dersom de kommer til enighet om en overgang med Kvik Halden.

Foto: Morten Jacobsen/kvikhalden.no

- Jeg kan bekrefte at vi har fått en henvendelse fra Bryne om Sabri, og at vi innleder forhandlinger denne uka, sier Kvik HFKs sportssjef HFK Nils Lexerød til NRK.no.

Kvik Haldens midtbanespiller Sabri Khattab var i mai på et fem dagers treningsopphold hos 1. divisjonslaget Bryne.

Les også:

- Ikke overrasket over interesse

Laget fra Jæren har fulgt Kvik Haldens midtbanejuvel siden i vinter, og ville også ha ham med under lagets opphold på La Manga i Spania tidligere i år.

Det var allikevel først i forrige måned at det var praktisk mulig for Khattab å reise på et treningsopphold med Bryne.

- Vi er ikke overrasket over at et lag på høyere nivå, har fattet interesse for ham.

Sabri har både under fjoråret og på vårsesongen i år vist at han er en av de aller beste spillerne i 2. divisjon. Han har vært fremtedende, sier Lexerød til NRK.no.

Les også:

Etter 1. august

Sabri Khattad har kontrakt med Kvik Halden FK ut sesongen, og spørsmålet er nå om Bryne vil ha ham til Jæren så fort som mulig, eller om de vil ha ham etter sesongen.

Overgangsvinduet åpner den 1. august, og det er først etter dette at Khattab eventuelt kan flytte over til Bryne.

- Vi avventer forhandlingene, og får da vite om Bryne eventuelt vil ha en overgang i sommer, eller om de tenker etter sesongslutt.

Vårt inntrykk er imidlertid at de vil hente ham allerede i sommer. Da er det jo et spørsmål om kompensasjon for oss for den tiden, som gjenstår av Sabris kontrakt med Kvik Halden, sier Nils Lexerød.