Innbruddsbølge i Asker og Bærum

Oppsummert

Et titalls boliger i Asker og Bærum og på Oslos vestkant er utsatt for grove tyverier i juli. Politiet mistenker at det er en gruppe som står bak alle tyveriene på grunn av likhetstrekk i framgangsmåten og i hva som blir stjålet.

 • Flere innbrudd i natt

  Det har også vært et innbrudd på Bekkestua i natt. Politiet kan ikke si om det er de samme gjerningspersonen som på Østerås. – Vi har sikret spor, også får etterforskningen vise hvorvidt det er de samme personene, sier operasjonsleder Tora Jordan.

 • To pågrepet på Østerås

  Politiet har pågrepet to personer på Østerås som har snoket rundt i et boligfeltet i natt. Beboerne satt å så på tv da gjerningsmennene kom seg inn via et vindu. Det har den siste tiden vært en innbruddsbølge i Asker og Bærum.

 • Gir opp jakt på knivstikker i Bærum

  Politiet har gitt opp jakten på mannen som torsdag knivstakk en 59 år gammel kvinne på Bekkestua i Bærum. – Ingen er pågrepet, og vi søker ikke lengre aktivt etter gjerningsmannen, sier operasjonsleder Åste Tanem i Oslo politidistrikt til NTB.

 • Nok et innbrudd i Bærum

  I natt har tyver vært på ferde i en bilforretning på Ramstadsletta. Foreløpig ser det ut som tyvene fikk med seg en skulptur og en dyr klokke. Det har vært flere innbrudd i Asker og Bærum den siste tiden.