Imran «Onkel Skrue» Saber pågrepet i trusselsak

Politiet bekrefter at det var Imran «Onkel Skrue» Saber som ble pågrepet i en væpnet aksjon i Oslo søndag kveld.

Imran onkel skrue Saber

PÅGREPET: Imran «Onkel Skrue» Saber er tidligere straffedømt og en venn av David Toska. I går ble han pågrepet av politiet i en trusselsak.

Foto: Privat

Oppdatert: Imran Saber ble løslatt fra varetekt mandag ettermiddag, opplyser forsvareren hans, Johm Christian Elden. I går kveld ble han pågrepet for trusler og for å ha brutt et besøksforbud.

Oslopolitiet gikk i går kveld til aksjon i Sinsenveien i Oslo.

– Vi har bedt politiet i Oslo om bistand til en pågripelse i forbindelse med at en person bosatt i Tønsberg har blitt utsatt for trusler fra en person bosatt i Oslo, sier Knut Erik Ågrav, leder for krimavdelingen i politiet i Tønsberg.

Ågrav bekrefter overfor NRK at det var Imran «Onkel Skrue» Saber som ble pågrepet. Det var Dagbladet som først skrev at det var Saber som ble pågrepet.

Krimsjef i Tønsberg, Knut Erik Ågrav

KRIMSJEF: Knut Erik Ågrav er leder for krimavdelingen i Tønsberg-politiet.

Foto: Henrik Bøe / NRK

Pågrepet i en trusselsak

– Det er anmeldt trusler mot en person bosatt i Tønsberg. Det ble gitt et kontaktforbud i forbindelse med den anmeldelsen. Vi mener det er brutt, derfor en reaksjon fra oss.

Saber er kjent som en venn av NOKAS-dømte David Toska, og ble dømt til tre års fengsel i Wonderboy-saken. Han er også tiltalt for heleri av Munch-litografiet «Historien».

Saber sitter nå i arrest i Oslo og skal avhøres av oslopolitiet. Hans advokat John Elden sier at han ikke har hørt fra sin klient. Det er ingen andre pågrepet i saken, ifølge politiet.

LES OGSÅ: