Ikke overrasket

Rakkestad har de siste årene endt på en kjedelig 3.plass, noe som verken gir opprykk eller kvalik. I år gikk vi for opprykk, forteller hovedtrener Kenneth Veiby.

Fotball i Nett-TV
Foto: FREDERIC J. BROWN / AFP

Fjorårssesongen endte med en 3.plass for et Rakkestad uten målsetninger om opprykk. Askim FK og Selbak rykket opp, og dermed sto Rakkestad igjen som en av favorittene i årets 4.divisjon.

- I år hadde vi bestemt oss for å gå inn for å rykke opp. Så at vi ligger der vi ligger er vel så å si som forventet, sier Veiby.

Hentet klassespillere

For å styrke den allerede sterke troppen, hentet RIF inn tidligere Sarpsborg Sparta og Østsiden storscorer Fredrik Nøkleby, og Christian Torp.

- Jeg vil påstå at vi har fått to klassespillere i tillegg til den gode troppen og treningskulturen vi har hatt, sier treneren.

Flere viktige kamper igjen

Sesongen er så absolutt ikke avgjort enda. Rakkestad har i de to kommende kampene både Kvik-Halden 2og Drøbak/Frogn 2, hvis de skulle tape disse er det full kamp igjen.

- Vi er nødt til å holde det oppe resten av sesongen, og vi er flinke treningsmessige, så jeg tror vi skal være med helt inn i år, avslutter Veiby.