– Trolig en ulykke

Politiet vil foreta en ny og grundigere undersøkelse av hytta i Øvre Eiker der to personer omkom natt til lørdag. To personer er fortsatt alvorlig skadet.

Innsatsleder fra politiet Vidar Guldbrandsen forteller fra stedet ved hytta i Hokksund i natt(video: Vegard M. Aas / Presse30.no)

Se video: Politiets innsatsleder Vidar Guldbrandsen forteller fra stedet ved hytta natt til søndag (Foto: Vegard M. Aas/Presse30)

Foreløpig tror politiet at det er snakk om en ulykke og at det har vært en gasslekkasje på stedet.

Funnet døde på hytte i Øvre Eiker.

Politiet er på stedet søndag formiddag.

Foto: Jan-Erik Wilthil / NRK

– Politiet vil foreta en ny og grundigere åstedsundersøkelse av hytta søndag formiddag. Det er lokale teknikere som skal gjøre arbeidet, opplyser Søndre Buskerud politidistrikt.

To funnet døde

Det var like før klokken 23.25 natt til søndag at en kvinne i 30-årene og hennes syv år gamle sønn ble funnet døde i hytta. Det var kvinnens mor som kontaktet politiet da hun ikke fikk kontakt med datteren.

En ni år gammel jente og en mann i 20-åra ble funnet bevisstløse. Søndag morgen opplyste Oslo universitetssykehus til NTB at de to er til intensivbehandling med livstruende skader etter gassforgiftning

– Vi har ingen nye opplysninger om mannen og jenta som overlevde hendelsen, opplyser Søndre Buskerud politidistrikt søndag morgen.

De to omkomne ble fraktet ut av hytta ved 2-tiden og vil bli obdusert på Rikshospitalet mandag.