Hylende fans fikk se Bieber til slutt

Flere hundre norske fans har ventet i hele dag for å få se Justin Bieber. I kveld viste han seg endelig fram på balkongen på hotellet i Oslo.

Folk venter

Politiet var strenge innimellom når de måtte be noen holde seg innenfor sperringene. Men ellers var de blide, snakket med fansen og hjalp til med å fotografere de som ville ha seg selv i eget kamera.

Foto: Elin Martinsen / NRK

Klokka 16.54 landet Justin Bieber på Gardermoen. Samtidig sto så mange som 1000 mennesker og ventet på ham utenfor Grand Hotel, ifølge politiet som var på samme sted.

Men lite visste de om at han egentlig befant seg på Royal Christiania Hotel litt lenger øst.

Ikke Justin Bieber

Det var aldri Justin Bieber som kom ut av bilen.

Foto: Elin Martinsen / NRK

Det var jenter på 15 og kvinner på 27, det var gutter og unge menn, foreldre med barn, folk som kom tilfeldig forbi og så stanset opp.

I natt skrev Justin Bieber på twitterkontoen sin:

«Ok. going to board. OFF TO EUROPE! PHASE 1 of operation secret concerts! lol. OSLO first stop».

Fotograf

Når kamera er på, leverer jentene det fotografene vil ha.

Foto: Elin Martinsen / NRK

Bieber er nemlig i gang med en promoturné og sparker det hele i gang i Oslo.

For hver bil som stanset hylte de

For hver bil som stanset utenfor Grand Hotel steg hylene til forventningsfulle Bieber-tilhengere. Men så var det bare japanske forretningsmenn eller andre hverdagslige reisende som skulle sjekke inn på hotellet.

Drosjer og turistbusser, hver sine hylekor fikk de. Og så tv-fotografene da. Når de gikk langs politisperringene med de store kameraene begynte jentene å skrike. Straks kameraet var forbi dem sparte de kreftene til neste spenningsmoment.

Gråt av glede

Madina Salmursajera

Madina Samursajera er storfan av Justin Bieber og møtte opp foran Grand Hotel tidligere i dag.

Madina Samursajera er super-fan av Justin Bieber og forteller at hun gråt av glede da hun fikk høre at han skulle komme til Oslo.

– Jeg gråt da jeg hørte at han skulle komme til Oslo. Jeg ble veldig glad. Jeg har aldri vært så glad før, sier Samursajera.

I morgen skal hun stille seg i konsertkø så fort som mulig. Hun skal ha med seg en bok og en T-skjorte som Justin kan signere i.

– Han er søt og har fine sanger. Han er kul. Han bruker merkeklær og dyre klær som jeg syns er fine. Jeg liker at han liker jenter, sier hun.

Madinas mor sier at higeren etter å se Bieber kommer til å gå over når hun blir stor. Det tror ikke Madina.

– Det kommer aldri til å skje, forteller ungjenta.

Bieber lente seg over balkonggjerdet

Etter hvert begynte de fleste å resignere. Noen tuslet hjem. Mange fikk nyss i at popstjernen befant seg på hotellet Royal Christiania, og det var dit mange dro for nye forsøk på å få møte popyndlingen.

Justin Bieber

Her gjør Bieber den kjente hjertehilsenen til de mange tenåringsjentene som sto utenfor og ventet.

Foto: Varfjell, Fredrik / NTB scanpix

Og etter enda mer venting dukket han endelig opp.

Den unge kanadieren var blid og vinket ned til fansen som svarte med høye hyl. Han tok turen ut fra hotellrommet sitt på toppetasjen, og viste sin berømte hjertehilsen som fikk det til å renne over for mange av de oppmøtte. Til og med gledestårer kom, og mange kastet seg inn i hverandres armer. De hadde ikke ventet forgjeves likevel.

Holder konsert i operaområdet

I morgen skal Justin Bieber spille en konsert i området operaen og Oslo S. Den skal foregå en gang mellom 16.00 og 18.00 onsdag ettermiddag, opplyste operasjonsleder Tor Jøkling til politiet.

– Showet skal være i området Operaen og Oslo S. Vi venter mer informasjon og eventuelle endringer, sier Jøkling til VG.

Utenfor Grand

De sto i timesvis utenfor Grand Hotel tirsdag ettermiddag.

Foto: Elin Martinsen / NRK